SPA si Wellness - DespreSpa.ro
 
Despre noi  |   Contact  |   Newsletter

 

Blog Despre SPA


Autor: Blog Despre SPA
Email: comunicare@desprespa.ro
Link: Blog Despre SPA

Apa terapeutica Malnas

Translate 

14 aug 2014

Apa terapeutica MalnasApa Malnas provine din izvorul Maria situat in statiunea Malnas-Bai din judetul Covasna. Are o istorie bogata, atestarea oficiala datand din 1903, cand Ministerul de Interne al Regatului Ungariei recunoaste oficial printr-un decret proprietatile curative ale izvorului. Chiar si imparatul Austro-Ungar Franz Iosef si-a tratat afectiunile digestive cu apa din izvorul Maria. In zilele noastre proprietatile curative sunt recunoscute prin atestare oficiala de catre Ministerul Sanatatii.

In 2011, Arpad Toth (cu 15 ani de experienta in domeniul exploatarii, imbutelierii si comercializarii apei minerale) pune bazele acestui proiect impreuna cu cei doi fii ai sai, Endre si Alpar. Vechea fabrica e renovata pastrandu-i stilul iar izvorul este reabilitat folosind metoda veche cu tubaj de ceramica si etansare cu lut. Dezvoltarea si inovarea au durat pana in 2012, iar studiile de piata sunt efectuate de GFK.

Apa este de provenienta vulcanica, luand nastere in adancul scoartei terestre, in decursul a mii de ani. In drumul sau catre suprafata se mineralizeaza datorita rocilor din perioada Neogenului. Extractia si imbutelierea au loc chiar la izvor, iar apa nu ia contact cu aerul sau alti factori externi. Ambalajul de ceramica este singurul care mentine intact nivelul mineralelor si valoarea pH-ului stabila. Malnas Aqua Telluris va vedea pentru prima data lumina zilei cand este turnata in pahar. Malnas Aqua Telluris este o apa minerala terapeutica alcalina ce se imbogateste natural din sol cu saruri si minerale benefice organismului, iar absorbtia de catre organism a elementelor ce intra in compozitia chimica a apei se face la fel de usor si natural ca absorbtia lor initiala de catre apa din solul din care provine.

Malnas Aqua TellurisCompozitia acestei ape este unica in lume, avand multiple proprietati terapeutice, dintre care mentionam ca previne si trateaza aciditatea si durerile gastrice, gastro-duodenita cronica, dischinezia biliara, colecistita cronica, infectia cu Helicobacter pylori. Malnas Aqua Telluris reduce nivelul glicemiei, colesterolului si trigliceridelor.       

Malnas Aqua Telluris este apa celor care sunt constienti de importanta ingrijirii trupului si sufletului prin metode naturale.  

Articolul a aparut in Brosura SPA Business 2014 – 2015.



Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Articole similare


Cel mai bun remediu impotriva insomniei

„Nu pot sa dorm.” Sunt foarte multi oameni care se foiesc in pat ore in sir cu aceste patru cuvinte pe buze. Daca in timpul scolii nu puteam adormi din cauza emotiilor legate de examene si extemporale, la varsta maturitatii motivele sunt mult mai diverse. ...
Cel mai bun remediu impotriva insomniei - Articole Utile

12 ingrediente din produsele de frumusete pe care trebuie sa le eviti

Vrem sa fim frumoase aproape cu orice pret si, de multe ori, uitam de sanatate in favoarea frumusetii, fara sa ne intrebam ce pret trebuie sa platim pentru stropul de frumusete pe care il castigam....
12 ingrediente din produsele de frumusete pe care trebuie sa le eviti - Articole Utile

10 moduri in care putem fi mindful in fiecare zi

Din ce in ce mai multe publicatii (inclusiv stiintifice) vorbesc despre mindfulness si abilitatea oamenilor de a trai in prezent si de a fi mindful. Dar ce inseamna de fapt un astfel de stil de viata? Mindfulness – sau incercarea de a cultiva concentrarea pe momentul prezent – poate fi in acelasi timp un obicei zilnic si un proces de lunga durata....
10 moduri in care putem fi mindful in fiecare zi - Articole Utile

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPA












Cadoul perfect

" Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti ..."

Monica Blaga , Cluj-Napoca

Voucherul despreSpa este cadoul perfect pentru mine!

" Intr-un moment cu multa tensiune si stress, frustrari acumulate dar mai ales dupa multa multa munca, am primit un voucher ..."

Roxana Penciu , Bucuresti

O experienta placuta!

" Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care ..."

Holban Codruta , Bucuresti

E minunat ca le putem folosi oriunde in tara

" In primul rand vreau sa multumesc echipei despre spa.ro pentru articolele interesante, de unde am invatat multe lucruri si ..."

Lavinia Vlahu , Brasov

Email-voucher spa, super cadou – foarte tare surpriza!

" Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora am ..."

Mariana Daviduta , Craiova

BaliSpa- Cornu

" Am fost la BaliSpa - Cornu; recomand cu mare drag ... locatia superba, oameni minunati, servicii de 5*. Am beneficiat de un ..."

Daniela Ganea , Bucuresti

Gift Card

" Buna ziua, Fiind ziua de nastere a unei persoane foarte dragi familiei,ma gandeam ce cadou/surpriza i-ar aduce un zambet si ..."

Corbu , Bucuresti


Recent inregistrate









Firme consultanta