SPA si Wellness - DespreSpa.ro
 
Despre noi  |   Contact  |   Newsletter

 

Blog Despre SPA


Autor: Blog Despre SPA
Email: comunicare@desprespa.ro
Link: Blog Despre SPA

SPA - o experienta transformatoare

Translate 
  Etichete: cadou , muzica , relaxare , spa , tratamente , SPA , cu , c

06 iul 2011

Masaj cu pietreCând vorbim despre Spa, vorbim despre un stil de viaţă, despre stări şi experienţe inedite. Spa în ziua de azi face parte din cultura contemporană, este parte din viaţa omului modern care are nevoie să-şi găsească liniştea, echilibrul interior, calmul şi energia fără de care nu poate face faţă provocărilor cotidiene. Aceia dintre noi care înţeleg că a merge la Spa înseamnă mai mult decât piscină, saună sau jacuzzi, înţeleg că Spa înseamnă să-ţi dai atenţie propriei persoane, să te întorci spre tine şi să înveţi cât mai multe despre cine eşti tu, să-ţi oferi acest răgaz, această pauză de relaxare şi evadare din ritmul alert al vieţii, să-ţi dăruieşti un cadou pentru a te simţi bine. Observăm tot mai mult că starea de bine nu înseamnă doar atenţia pentru corpul nostru. Ea reprezintă felul cum ne simţim, cum gândim, cum ne folosim mintea, atitudinea pe care o avem faţă de noi, de ceilalţi, faţă de viaţă. Oaspeţii care ne trec pragul beneficiază nu doar de tratamente şi atenţia plină de grijă a terapeuţilor noştri, ei trăiesc adevărate experienţe transformatoare. Învăluiţi de ambianţa magică, trataţi cu tandreţea şi dăruirea profesioniştilor spa, răsfăţaţi de arome, muzică şi culoare, oaspeţii noştri călătoresc într-o lume din care revin mai odihniţi, liniştiţi, cuprinşi de pace şi seninătate, dorind să-şi ofere din nou astfel de experienţe despre care spun că le hrănesc corpul, mintea şi sufletul.

Atunci când ne simţim stresaţi, veşnic într-o alergare frenetică într-o lume agitată şi confuză, obosiţi de solicitări, când ne pierdem contactul cu noi înşine şi uităm să ne dăruim un răgaz pentru a ne regăsi, sau când pur şi simplu nu ştim cum să evadăm din vârtejul problemelor, putem să ne căutăm refugiul la spa. Aici vom găsi de fiecare dată o oază de linişte în care ne putem recupera, transformaţi de experienţele plăcute pe care le-am trăit!

Aniela Minu
Psiholog
Marketing&Sales Director
Eden Spa
aniela.minu@edenspa.ro

www.edenspa.ro

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Articole similare


O resursa pretioasa

Agenda mea a suportat cu stoicism toate “TO DO”-urile pe care, intr-un moment de entuziasm, le-am inghesuit in serile si weekendurile de pana la sfarsitul anului....
O resursa pretioasa - Trairi SPA

Liniile in hairstyling pentru sezonul primavara vara 2017

Pentru sezonul de primavara/vara 2017, Artist Salon & Academy propune o colectie de tunsori si coafuri, ce are ca tema societatea urbana....

Sa fii si tu vedeta...

In vremurile acestea a devenit un loc comun ca toti cunoscutii tai sa se planga de lipsa timpului, de senzatia ca 24 de ore nu mai sunt de ajuns pentru a face tot ce isi doresc...
Sa fii si tu vedeta... - Trairi SPA

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPA
Cadoul perfect

" Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti ..."

Monica Blaga , Cluj-Napoca

Voucherul despreSpa este cadoul perfect pentru mine!

" Intr-un moment cu multa tensiune si stress, frustrari acumulate dar mai ales dupa multa multa munca, am primit un voucher ..."

Roxana Penciu , Bucuresti

O experienta placuta!

" Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care ..."

Holban Codruta , Bucuresti

E minunat ca le putem folosi oriunde in tara

" In primul rand vreau sa multumesc echipei despre spa.ro pentru articolele interesante, de unde am invatat multe lucruri si ..."

Lavinia Vlahu , Brasov

Email-voucher spa, super cadou – foarte tare surpriza!

" Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora am ..."

Mariana Daviduta , Craiova

BaliSpa- Cornu

" Am fost la BaliSpa - Cornu; recomand cu mare drag ... locatia superba, oameni minunati, servicii de 5*. Am beneficiat de un ..."

Daniela Ganea , Bucuresti

Gift Card

" Buna ziua, Fiind ziua de nastere a unei persoane foarte dragi familiei,ma gandeam ce cadou/surpriza i-ar aduce un zambet si ..."

Corbu , Bucuresti


Recent inregistrate

Firme consultanta