SPA si Wellness - DespreSpa.ro
 
Despre noi  |   Contact  |   Newsletter

 

Blog Despre SPA


Autor: Blog Despre SPA
Email: comunicare@desprespa.ro
Link: Blog Despre SPA

Trairi SPA

Translate 
  Etichete: energie , spa , SPA , cu , c

15 iul 2011

Masaj la mareSpa, spuneam data trecută, înseamnă relaxare, răsfăţ si timp pentru tine, pentru a trăi experienţe transformatoare. Când vorbim de Spa în ziua de astăzi, facem referire la atenţia pe care ne-o acordăm propriilor persoane, respectul pe care îl avem pt noi şi preţuirea pe care o avem pt sănătatea corpului, a minţii şi spiritului nostru. Trecând de aspectul strict exterior al experienţei Spa: ambianţă cuceritoare, arome care desfată simţurile şi  masajul care destinde corpul,  descoperim o lume de trăiri Spa. Ele sunt cele care ne fascinează şi ne trezesc simţurile la viaţă şi ne fac să revenim pt a retrăi momente inedite la Spa. Aceste trăiri sunt cele care ne fac să ne simţim vii, ne arată că viaţa este minunată, că merităm să ne oferim clipe de răsfăţ din când în când, avem nevoie de momente în care să nu ne gândim la nici o problemă ci să ne lăsăm pur şi simplu purtaţi spre universul nostru interior, să ne acordăm o pauză pt a ne trage sufletul, să ne liniştim mintea cotropită zilnic de o avalanşă de gânduri, să ne destindem trupul hărţuit de alergarea zilnică...şi să stăm...să respirăm adânc în speranţa că în locul aerului, în noi va pătrunde liniştea şi pacea, în locul sângelui prin vene ne va curge relaxarea. Pentru acele momente în care, evadaţi dintr-o lume tot mai agitată şi neliniştită, ne regăsim pe noi împăcaţi cu propria persoană, medităm la ce este cu adevărat important pt noi şi viaţa noastră, ne aranjăm priorităţile pt a ne reîntoarce cu forţe reîmprospătate în tumultul vieţii, revenim la Spa. Cu o energie pozitivă, mulţumiţi şi împliniţi pt că ne-am dat câteva clipe de răgaz, ne întoarcem apoi în mijlocul avalanşei de solicitări. Descoperim că problemele nu ne sunt mai uşoare, dar mulţumită timpului pe care ni l-am acordat, aflam în noi resurse nebănuite, regasim elanul şi încrederea de a o lua de fiecare dată de la capăt.

Iată aşadar, cum experienţa la Spa nu este una oarecare...este o experienţă unică, memorabilă şi absolut necesară dacă dorim să facem faţă cu succes solicitărilor zilnice. Vă doresc să descoperiţi universul Spa şi aici, învăluiţi în arome şi copleşiţi de tandreţea terapeuţilor care vă ating nu doar corpul ci şi sufletul, să aflaţi o întreagă lume de trăiri...Spa!

 Aniela Minu
Psiholog
Marketing&Sales Director
Eden Spa
aniela.minu@edenspa.ro

www.edenspa.ro

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Articole similare


Lansarea revistei Spa and Wellness

Suntem foarte fericiti sa anuntam ca despreSpa.ro a inceput de curand o noua etapa, odata cu lansarea Revistei Spa & Wellness Romania, prima revista autohtona care este Zen in gandire, Zen in design si Zen in continut. Cum poate fi vorba de asa ceva?...
Lansarea revistei Spa and Wellness - Trairi SPA

SPA - o experienta transformatoare

Cand vorbim despre Spa, vorbim despre un stil de viata, despre stari si experiente inedite. Spa in ziua de azi face parte din cultura contemporana, este parte din viata omului modern care are nevoie sa-si gasească linistea, echilibrul interior, calmul si energia fara de care nu poate face fata provocarilor cotidiene...
SPA - o experienta transformatoare - Trairi SPA

Conexiunea minte - corp - spirit

E greu de gasit un concept Spa de astazi care sa nu aclame conexiunea minte, corp si spirit. Care mesaj dintre acelea cu care Spa-urile va invita sa le treceti pragul, sunt mai puternice sau la care raspundeti mai degraba?...
Conexiunea minte - corp - spirit - Trairi SPA

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPA
Cadoul perfect

" Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti ..."

Monica Blaga , Cluj-Napoca

Voucherul despreSpa este cadoul perfect pentru mine!

" Intr-un moment cu multa tensiune si stress, frustrari acumulate dar mai ales dupa multa multa munca, am primit un voucher ..."

Roxana Penciu , Bucuresti

O experienta placuta!

" Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care ..."

Holban Codruta , Bucuresti

E minunat ca le putem folosi oriunde in tara

" In primul rand vreau sa multumesc echipei despre spa.ro pentru articolele interesante, de unde am invatat multe lucruri si ..."

Lavinia Vlahu , Brasov

Email-voucher spa, super cadou – foarte tare surpriza!

" Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora am ..."

Mariana Daviduta , Craiova

BaliSpa- Cornu

" Am fost la BaliSpa - Cornu; recomand cu mare drag ... locatia superba, oameni minunati, servicii de 5*. Am beneficiat de un ..."

Daniela Ganea , Bucuresti

Gift Card

" Buna ziua, Fiind ziua de nastere a unei persoane foarte dragi familiei,ma gandeam ce cadou/surpriza i-ar aduce un zambet si ..."

Corbu , Bucuresti


Recent inregistrate

Firme consultanta