RO / EN
SPA si Wellness - DespreSpa.ro
 
Despre noi  |   Contact  |   Newsletter

 
In perioada 18 – 28 iulie 2014, vom putea onora doar comenzile de email vouchere. Incepand cu 29 iulie, vor fi din nou disponibile si produsele voucher cadou si gift card. Va multumim pentru intelegere! Echipa despreSpa.ro   •   In perioada 18 – 28 iulie 2014, vom putea onora doar comenzile de email vouchere. Incepand cu 29 iulie, vor fi din nou disponibile si produsele voucher cadou si gift card. Va multumim pentru intelegere! Echipa despreSpa.ro   •   In perioada 18 – 28 iulie 2014, vom putea onora doar comenzile de email vouchere. Incepand cu 29 iulie, vor fi din nou disponibile si produsele voucher cadou si gift card. Va multumim pentru intelegere! Echipa despreSpa.ro   •   In perioada 18 – 28 iulie 2014, vom putea onora doar comenzile de email vouchere. Incepand cu 29 iulie, vor fi din nou disponibile si produsele voucher cadou si gift card. Va multumim pentru intelegere! Echipa despreSpa.ro   •   In perioada 18 – 28 iulie 2014, vom putea onora doar comenzile de email vouchere. Incepand cu 29 iulie, vor fi din nou disponibile si produsele voucher cadou si gift card. Va multumim pentru intelegere! Echipa despreSpa.ro   •   In perioada 18 – 28 iulie 2014, vom putea onora doar comenzile de email vouchere. Incepand cu 29 iulie, vor fi din nou disponibile si produsele voucher cadou si gift card. Va multumim pentru intelegere! Echipa despreSpa.ro   •   In perioada 18 – 28 iulie 2014, vom putea onora doar comenzile de email vouchere. Incepand cu 29 iulie, vor fi din nou disponibile si produsele voucher cadou si gift card. Va multumim pentru intelegere! Echipa despreSpa.ro   •   In perioada 18 – 28 iulie 2014, vom putea onora doar comenzile de email vouchere. Incepand cu 29 iulie, vor fi din nou disponibile si produsele voucher cadou si gift card. Va multumim pentru intelegere! Echipa despreSpa.ro   •   In perioada 18 – 28 iulie 2014, vom putea onora doar comenzile de email vouchere. Incepand cu 29 iulie, vor fi din nou disponibile si produsele voucher cadou si gift card. Va multumim pentru intelegere! Echipa despreSpa.ro   •   In perioada 18 – 28 iulie 2014, vom putea onora doar comenzile de email vouchere. Incepand cu 29 iulie, vor fi din nou disponibile si produsele voucher cadou si gift card. Va multumim pentru intelegere! Echipa despreSpa.ro   •   In perioada 18 – 28 iulie 2014, vom putea onora doar comenzile de email vouchere. Incepand cu 29 iulie, vor fi din nou disponibile si produsele voucher cadou si gift card. Va multumim pentru intelegere! Echipa despreSpa.ro   •  

SPA hotel Romania

SPA in Hotel: in hotelurile de 4 stele sau 5 stele au inceput sa se creeze centre spa si in Romania. In general sunt centre spa de relaxare, in care gasesti de multe ori si o sauna, un hammam, o piscina (sau un Jacuzzi) si o sala de fitness. Ele sunt destinate atat oaspetilor hotelului, cat si persoanelor din orasul respectiv.

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!
harta
pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPA

Cadoul perfect

" Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti ..."

Monica Blaga , Cluj-Napoca

Voucherul despreSpa este cadoul perfect pentru mine!

" Intr-un moment cu multa tensiune si stress, frustrari acumulate dar mai ales dupa multa multa munca, am primit un voucher ..."

Roxana Penciu , Bucuresti

O experienta placuta!

" Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care ..."

Holban Codruta , Bucuresti

E minunat ca le putem folosi oriunde in tara

" In primul rand vreau sa multumesc echipei despre spa.ro pentru articolele interesante, de unde am invatat multe lucruri si ..."

Lavinia Vlahu , Brasov

Email-voucher spa, super cadou – foarte tare surpriza!

" Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora am ..."

Mariana Daviduta , Craiova


Recent inregistrate