SPA si Wellness - DespreSpa.ro
 
Despre noi  |   Contact  |   Newsletter

 

Excursie India - Ashram Retreat

Translate 
  Etichete: Yoga , cost , eveniment , yoga , cu , c

11 apr 2013

Ashram Retreat IndiaPrakriti School of Yoga vă  invită să participați la Convenţia Mondială de Yoga ce va avea loc în orașul Munger, India, în perioada 23-27 octombrie 2013.

 

Programul va include cursuri, prezentări, demonstraţii practice şi întâlniri de discuţie a principiilor şi a tehnicilor yoghine, precum şi influenţa lor asupra individului şi a societăţii. Lideri spirituali, cercetători, doctori și profesori renumiți vor participa şi vor împărţi din cunoaşterea şi inspiraţia lor.

 

Cu ocazia acestui eveniment extraordinar care are loc o dată la 20 de ani, Prakriti School of Yoga organizează o excursie în ashramul Ganga Darshan, în perioada 9-29 octombrie.

 

Toţi cei interesaţi să participe la această excursie sunt rugaţi să anunțe cât mai repede printr-un email la contact@yogatimisoara.ro sau tel 0723 347 206.  

 

Ashram

Ce este un ashram?

 

Ashramul este un centru spiritual fondat în jurul unui maestru și beneficiind de puterea spirituală și de ghidarea acestuia. Ashramul reprezintă, de asemenea, întruchiparea unui stil de viață simplu, bazat pe disciplină riguroasă și muncă altruistă.  

 

Ashramul Ganga Darshan, unde va avea loc Convenția Mondială de Yoga, se află situat în orașul Munger, statul Bihar (Nord Estul Indiei), pe un deal cu vedere la râul Gange. Aici a fost fondată în anul 1963 Bihar School of Yoga.  

 

Detalii practice

 

Perioada excursiei: 9-29 octombrie 2013

 

Cost: mai puțin de 1500 euro (acest cost include zborul internațional și cel local, transportul intern, cazare și masa).  

 

Poza de grupÎnscriere

 

Deoarece la convenția de yoga sunt așteptați peste 20.000 de oameni din toată lumea, înscrierile  trebuie făcute cât mai curând cu putință.  

 

Astfel, vă rugăm să ne comunicați confirmarea participării printr-un email la contact@yogatimisoara.ro sau la numărul de telefon 0723 347 206 - Sn Mangaldharma (Avisek).  

 

În email-ul de înscriere vă rugăm să specificați următoarele informații necesare pentru formularul ce va fi trimis în India:


Name:
Full Postal Address:
Age:
Contact Number:
Email:
Profession:
Skills:
Passport No.:
Nationality:
Issue Date:
Expiry Date:

 

Poza de grup 

 

Swami Niranjan

 

Puritate 

 

Yantra

 

Mai multe detalii pe http://www.yogatimisoara.ro/classes/world-yoga-convention/ Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Articole similare


10 minute pentru rasfat

In fiecare zi e important sa iti faci timp pentru tine. 10 minute. Un timp special in care sa iti faci daruri si sa iti acorzi mici sesiuni de rasfat. ...

Scapa de celulita cu o terapie unica in Romania - Class MediSpa

In cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa prioriara 4 "Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local", "Domeniul de interventie 4.3 "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”, cabinetul medical ClassMediSpa deruleaza un proiect de dezvoltare în Bucuresti in perioada 30.06.2014 - 30.03.2015, cu o valoare totala de 1.016.800 RON din care finantarea nerambursabila este de 820.000 RON....

Anuntarea castigatorilor ESPA Innovation Awards 2015

Joi, 21 mai, in Sopot, Polonia, s-au adunat peste 130 de profesionisti in domeniul Turismului European de Sanatate si Spa, pentru a sarbatori ESPA Innovation Awards 2015....


Ambasador in Romania


Partener media in Romania


Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!harta
banner

Cadoul perfect

" Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti ..."

Monica Blaga , Cluj-Napoca

Voucherul despreSpa este cadoul perfect pentru mine!

" Intr-un moment cu multa tensiune si stress, frustrari acumulate dar mai ales dupa multa multa munca, am primit un voucher ..."

Roxana Penciu , Bucuresti

O experienta placuta!

" Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care ..."

Holban Codruta , Bucuresti

E minunat ca le putem folosi oriunde in tara

" In primul rand vreau sa multumesc echipei despre spa.ro pentru articolele interesante, de unde am invatat multe lucruri si ..."

Lavinia Vlahu , Brasov

Email-voucher spa, super cadou – foarte tare surpriza!

" Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora am ..."

Mariana Daviduta , Craiova

BaliSpa- Cornu

" Am fost la BaliSpa - Cornu; recomand cu mare drag ... locatia superba, oameni minunati, servicii de 5*. Am beneficiat de un ..."

Daniela Ganea , Bucuresti

Gift Card

" Buna ziua, Fiind ziua de nastere a unei persoane foarte dragi familiei,ma gandeam ce cadou/surpriza i-ar aduce un zambet si ..."

Corbu , Bucuresti


Recent inregistrate
Distribuitori produse cosmetice

Distribuitori echipamente