SPA si Wellness - DespreSpa.ro
 
Despre noi  |   Contact  |   Newsletter

 

PROGRAME DE CALIFICARE IN DOMENIUL INFRUMUSETARII SI INTRETINERII CORPORALE SUSTINUTE PRIN FONDURI EUROPENE

Translate 
  Etichete: cosmetica , cu , c

22 sep 2011

 

 22 septembrie 2011
                
COMUNICAT DE PRESA
 
 
PROGRAME DE CALIFICARE IN DOMENIUL INFRUMUSETARII SI INTRETINERII CORPORALE SUSTINUTE PRIN FONDURI EUROPENE
 
21 septembrie 2011 - la parterul Palatului Cesianu Racovita din strada C.A. Rosetti nr.5, Bucuresti s-a desfasurat conferinta de lansare a proiectului “Facilitarea accesului angajaţilor la programe de formare profesională continuă” ce a demarat la data de 1 iunie 2011, având o perioadă de implementare de 16 luni si o valoare totală de 2.327.302,55 lei.
 
Proiectului este cofinantat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 (POS DRU), axa prioritara 2: „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, domeniul major de interventie 2.3 „Acces si participare la formare profesionala continua (FPC)".
 
Conferinta s-a desfasurat in prezenta a peste 50 de invitati printre care s-au regasit persoane fizice interesate pentru inscriere la cursuri, reprezentanti ai saloanelor de cosmetica si coafura din Bucuresti si Ilfov interesati de proiect, reprezentanti media si ai partenerilor din proiect.
 
In cadrul conferintei a fost evidentiat faptul ca acest proiect se adreseaza angajatilor din domeniul infrumusetarii si intretinerii corporale necalificati sau cu un nivel redus de calificare din Regiunea Bucuresti-Ilfov si are ca obiectiv principal cresterea calitatii fortei de munca prin facilitarea participarii la programe de formare profesionala continua. Programul ofera:
  • programe de formare profesionala de nivel I: manichiurist, pedichiurist
  • programe de formare profesionala de nivel II: coafor
  • programe de formare profesionala de nivel III: tehnician masor, cosmetician
 
Cursurile de calificare sunt gratuite si recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si  Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Programele de formare profesionala se vor desfasura incepand cu luna septembrie 2011. In cadrul proiectului, pe langa formarea profesionala vor fi oferite si servicii complementare de informare, orientare si consiliere profesionala.
 
Participarea membrilor grupului ţintă la activităţile din proiect va permite luarea în considerare a tuturor elementelor caracteristice și nevoilor fiecărui membru al grupului țintă și va facilita astfel un rezultat net superior în privinţa șanselor de menținere a locului de muncă.
Promotorii acestui proiect sunt S.C. Magic Young Srl. in calitate de beneficiar si S.C. Mondo Cariere Srl. in calitate de partener.
Mai multe detalii şi informaţii referitoare la proiect şi activităţile sale se găsesc pe pagina de internet: http://www.calificari-coaforcosmetica.ro sau contactaţi S.C. Magic Young Srl. pe email la: scoalamy@yahoo.com
Persoană de contact: Gabriela Bocioc – coordonator operativ
Număr de telefon: 0728 329 748
 
Pentru informaţii detaliate despre Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane sau Fondul Social European accesaţi www.fseromania.ro.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Articole similare


5 sfaturi de care sa tii cont atunci cand vrei sa slabesti

Un studiu recent realizat de Gerlinéa, gama de produse specializata in managementul greutatii corporale, confirma: indiferent de greutate sau de tipul de silueta, aproape fiecare dintre noi isi doreste sa fie mai slaba, la un moment dat. ...

EXCELLENCE CODE CREAM

Urmand lasarea serumului CELLULAR CODE, Yon-Ka isi confirma expertiza anti-imbatranire prin noul EXCELLENCE CODE CREAM, al doilea produs premium al gamei AGE EXCEPTION....

Masca expres pentru un par sanatos

Repara-ti parul in 30 de secunde. Doar de atat ai nevoie cand folosesti Enrich Self Warming Treatment de la Wella Professionals. Acest tratament expres are o formula unica cu efect de incalzire....


Ambasador in Romania


Partener media in Romania


Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!harta
banner

Cadoul perfect

" Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti ..."

Monica Blaga , Cluj-Napoca

Voucherul despreSpa este cadoul perfect pentru mine!

" Intr-un moment cu multa tensiune si stress, frustrari acumulate dar mai ales dupa multa multa munca, am primit un voucher ..."

Roxana Penciu , Bucuresti

O experienta placuta!

" Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care ..."

Holban Codruta , Bucuresti

E minunat ca le putem folosi oriunde in tara

" In primul rand vreau sa multumesc echipei despre spa.ro pentru articolele interesante, de unde am invatat multe lucruri si ..."

Lavinia Vlahu , Brasov

Email-voucher spa, super cadou – foarte tare surpriza!

" Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora am ..."

Mariana Daviduta , Craiova

BaliSpa- Cornu

" Am fost la BaliSpa - Cornu; recomand cu mare drag ... locatia superba, oameni minunati, servicii de 5*. Am beneficiat de un ..."

Daniela Ganea , Bucuresti

Gift Card

" Buna ziua, Fiind ziua de nastere a unei persoane foarte dragi familiei,ma gandeam ce cadou/surpriza i-ar aduce un zambet si ..."

Corbu , Bucuresti


Recent inregistrate