SPA si Wellness - DespreSpa.ro
 
Despre noi  |   Contact  |   Newsletter

 

Targul de Turism al Romaniei editia de toamna

Translate 

11 noi 2015

 Ocolul Pamantului in patru zile, la TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI, 

ROMEXPO - 12-15 noiembrie

16 tari si 223 de companii vin cu mii de oferte

de vacante si calatorii

Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei

 

Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei (www.targuldeturism.ro) va avea loc intre 12 si 15 noiembrie 2015, in Pavilioanele C1, C2 si C3 ale Centrului Expozitional Romexpo.

 

Destinatii fascinante din Romania si strainatate se dezvaluie calatorilor, prin intermediul ofertelor prezentate in cadrul celei de-a 34-a editii a celui mai mare eveniment de turism din tara.

 

Manifestarea promoveaza atractii turistice care includ: turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura.

In acelasi timp, pe parcursul celor patru zile de targ, Romexpo devine pentru vizitatorii specialisti locul ideal pentru stabilirea si desfasurarea intalnirilor de afaceri in turism, in scopul reinnoirii si fidelizarii relatiilor existente cu partenerii traditionali.

 

Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei223 de companii vor intampina vizitatorii cu:

- Pachete turistice avantajoase, potrivite oricarui buget sau oricarui tip de calatorie (recreationala, de afaceri, individuala, de grup, excursie sau sejur).

- Discount-uri considerabile aplicate pachetelor de calatorie catre destinatii exotice, fie cele frecventate des de romani, fie unele mai putin promovate si cunoscute de public.

- Gadget-uri si accesorii utile, unice, moderne si adaptabile, in functie de tipul si scopul calatoriilor.

- Oferte si evenimente de promovare a diferitelor destinatii romanesti, montane sau de pe litoralul Marii Negre, precum si a agroturismului romanesc.

- Asigurari de calatorie si alte servicii complementare: transport, bilete de calatorie, etc.

 

Gradul de internationalizare a Targului de Turism al Romaniei 2015-editia de toamna este de 27%, 16 tari promovandu-si la targ zonele si obiectivele turistice atractive: Albania, Austria, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Marea Britanie, Palestina, Polonia, Romania, Tanzania, Ungaria. Suprafata de expunere la aceasta editie este de peste 7500 de mp.

 

Targul de Turism al Romaniei este organizat si gazduit de Romexpo, bianual, primavara si toamna, cu sprijinul:

·   Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT ), in calitate de partener strategic

si al:

·    Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania  (OPTBR)

·    Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR)

·    Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural  (ANTREC)

·     Camerelor de Comert si Industrie din Romania.

 


Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei

Frumusetile turistice ale Romaniei sunt dezvaluite la Romexpo

 

Multe zone turistice din Romania sunt promovate la targ prin intermediul consiliilor judetene si locale, ai caror reprezentanti vor fi prezenti la standuri pe tot parcursul evenimentului, in Pavilionul C3. Publicul va avea, astfel, ocazia de a afla informatii diverse despre: locurile fascinante ale Romaniei, din toate regiunile tarii, despre orase si comune incarcate de istorie si de valori culturale artistice si gastronomice.

 

Targul de Turism devine astfel locul detaliilor despre istoria, traditia si peisajele Romaniei, locul unde turismul rural se imbina cu cel ecologic si cultural.

Vizitatorii vor avea ooportunitatea sa descopere judetele emblematice ale tarii si punctele lor de interes turistic, incepand cu poarta Romaniei catre vest, Aradul, judet bogat in vestigii istorice, monumente de arhitectura, lacase de cult, dar si elemente de cultura gastronomica precum: salamul de Nadlac, painea de Pecica si vinurile de Minis.

               

Alte judete precum: Alba, Arad, Bacau, Braila, Cluj, Dambovita, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Neamt, Suceava, Sibiu imbogatesc targul de turism cu programe care includ vizitarea unor obiective precum: cetati, castele si conacuri incarcate de istorie, manastiri, dar si organizarea de trasee gastronomice si viticole. Agroturismul este prezent in cadrul evenimentului din Centrul Expozitional Romexpo prin intermediul standurilor unor comune care in ultimii ani au cunoscut o puternica dezvoltare a turismului rural: Bradulet (Arges), Turia (Covasna), Tatarus (Iasi), Tupilati (Neamt),  Aroneanu (Iasi).

 

Bulgaria si Palestina, participari oficiale la Targul de Turism al Romaniei

La Targul de Turism al Romaniei vizitatorii vor face  un adevarat ocol al Pamantului in patru zile si vor avea ocazia sa se informeze si sa aleaga atat acele vacante sau calatorii care se pliaza cel mai bine pe bugetele si stilul lor de viata, catre destinatii binecunoscute si des agreate, precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franta, Marea Britanie, cat si oferte de calatorie in tari a caror frumusete este mai putin cunoscuta de publicul nostru: India, Iordania, Palestina, Tanzania.

Palestina si Bulgaria vin cu oferte speciale pentru turisti si calatori, fiind tari care au statutul de participanti oficiali ai evenimentului.

 

Editia de toamna a Targului de Turism al RomanieiVacante la reduceri semnificative

Targul de Turism al Romaniei este perioada in care vacantele se oferteaza la costuri mult scazute, atat in privinta transporturilor, cat si a cazarilor. Companiile si agentiile de transport vin cu nenumarate bonusuri, carduri de fidelitate si aplicatii web care sa ofere publicului accesul la vacante potrivite scopului si bugetului calatoriei fiecaruia.

De asemenea, vizitatorii targului vor avea posibilitatea accesarii unor bugete de vacanta, oferite prin intermediul unor produse de tip carduri sau credite, de catre diverse banci.

 

Servicii conexe in sprijinul turistilor  

De la targ nu lipsesc companiile care ofera produse si servicii conexe turismului, acelea care ofera calatorilor confortul de care au nevoie pe parcursul oricarui tip de sejur sau excursie: asigurari de calatorie, servicii de inchiriere transport rutier sau soft-uri destinate facilitarii relatiilor dintre tour-operatori, agentii si clienti.   

 

Editia de toamna a Targului de Turism al RomanieiProgramul de vizitare al editiei de toamna:

12-14 noiembrie 2015 (joi-sambata): 10.00-18.00

15 noiembrie 2015 (duminica): 10.00-16.00

 

Loc de desfasurare:

Pavilioanele: C1, C2, C3

C1 - agentii de turism si tour-operatori

C2 - agentii de turism si participari oficiale internationale din: Bulgaria si Palestina

C3- evenimente si standuri de promovare a zonelor turistice din Romania, cu participarea oficialitatilor si administratiilor turistice locale si regionale. Astfel, in acest pavilion se vor regasi standurile partenerilor Targului de Turism al Romaniei: ANAT, OPTBR, FPTR si ANTREC, dar si cele ale oficiilor turistice locale, regionale si nationale care promoveaza atractii si zone cu un dezvoltat si promitator potential turistic. 

*                                                                                                                                                                                                                                          Zone  turistice din Romania, reprezentate la  Turism al Romaniei 2015 -editia de toamna, prin prezenta reprezentantilor consiliilor judetene: Alba, Arad, Bacau, Braila, Cluj, Dambovita, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Neamt, Suceava, Sibiu;

*                                                                                                                                                                                                                                          Orasele care isi prezinti oferta turistici: Amara, Horezu, Piatra Neamt, Satu-Mare, Sinaia, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Targoviste;

*                                                                                                                                                                                                                                          Comune: Bradulet (Arges), Turia (Covasna), Tatarus (Iasi), Tupilati (Neamt), Aroneanu (Iasi)

 

 

Acces:
Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Tarif acces parcare : 3 lei/ ora

Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei  de vanzare bilete.

 

Program manifestari conexe – Targul de Turism al Romaniei  2015 -  editia de toamna

 

joi, 12 Noiembrie 2015                      

 

12.00 – 14.00 Pavilion  H3, sala 1

Academia de Studii Economice, Facultatea de Business si Turism organizeaza seminarul : ”Calitate si performanta in programele de masterat.

 

 

Vineri, 13 Noiembrie 2015                                                                                     

 

11.00 – 13.00 Pavilion  H2, sala Brancusi

Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania - OPTBR organizeaza seminarul „Statiunile balneare – noi investitii, noi programe”.

 

Zilnic -  Pavilion  C1, etaj

ROMEXPO impreuna cu ANAT, FPTR, OPTBR si ANTREC organizeaza ce-a de-a doua editie a Bursei de Turism pentru specialistii din domeniu.

 

 

In perioada 12-15 noiembrie, a.c,  concomitent cu Targul de Turism al Romaniei, in Centrul  Expozitional Romexpo,  are loc un eveniment de referinta pentru domeniul HORECA, ROMHOTEL (www.romhotel.ro)    Expozitia Internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante

 

ORGANIZATORI SI PARTENERI TARGUL DE TURISM 2015 –editia de toamna

 

Despre: ROMEXPO S.A. (www.romexpo.ro) este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei.

ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor – CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO.

Societatea dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Centrul Expozitional ROMEXPO, care se intinde pe o suprafata totala de 100.000 mp. Din 1991, strategia de dezvoltare a societatii ROMEXPO S.A. s-a concentrat pe trei directii prioritare: modernizare, diversificare si specializare, toate acestea intr-un efort de crestere substantiala a calitatii serviciilor atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatorii specialisti, din ce in ce mai exigenti.

 

Pentru alte informatii destinate presei, va rugam contactati: Andreea Caitas,

PR Coordinator,mailto:andreea.caitas@romexpo.ro, tel: 0752 1888 57 / 0758 837 759.

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Articole similare


Sigilarea perfecta a lacului de unghii

Bucura-te din plin de vacanta! Bucura-te de plaja, de mare si de soare. Lasa expertii Jessica Cosmetics sa aiba grija de frumusetea unghiilor tale. Cu o compozitie formata din aminoacizi din cheratina, TOP PRIORITY ofera sigilarea perfecta a lacului de unghii. O protejeaza si ii confera luciu. In acest fel, te poti bucura de o manichiura impacabila, pentru mai mult timp....

Combate acneea aparuta la maturitate

Aproximativ 85% dintre oameni sufera de acnee la un moment dat. Aceasta poate aparea chiar si la varsta maturitatii influentata de factori precum stresul, care scade imunitatea si creste nivelurile de hormoni androgeni, predispozitia genetica, expunerea excesiva la razele ultraviolete, folosirea unor produse cosmetice ce blocheaza porii, ciclul menstrual sau menopauza....

Bursa si Forumul de Turism Balnear de la Baile Felix

Luna septembrie a fost marcata de principalul eveniment de promovare organizat de catre OPTBR, BURSA SI FORUM-UL DE TURISM BALNEAR.. Manifestarea s-a desfasurat la Baile Felix, in perioada 24-26 sept., la hotel International****. ...


Ambasador in Romania


Partener media in Romania


Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!harta
banner

Cadoul perfect

" Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti ..."

Monica Blaga , Cluj-Napoca

Voucherul despreSpa este cadoul perfect pentru mine!

" Intr-un moment cu multa tensiune si stress, frustrari acumulate dar mai ales dupa multa multa munca, am primit un voucher ..."

Roxana Penciu , Bucuresti

O experienta placuta!

" Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care ..."

Holban Codruta , Bucuresti

E minunat ca le putem folosi oriunde in tara

" In primul rand vreau sa multumesc echipei despre spa.ro pentru articolele interesante, de unde am invatat multe lucruri si ..."

Lavinia Vlahu , Brasov

Email-voucher spa, super cadou – foarte tare surpriza!

" Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora am ..."

Mariana Daviduta , Craiova

BaliSpa- Cornu

" Am fost la BaliSpa - Cornu; recomand cu mare drag ... locatia superba, oameni minunati, servicii de 5*. Am beneficiat de un ..."

Daniela Ganea , Bucuresti

Gift Card

" Buna ziua, Fiind ziua de nastere a unei persoane foarte dragi familiei,ma gandeam ce cadou/surpriza i-ar aduce un zambet si ..."

Corbu , Bucuresti


Recent inregistrate