SPA si Wellness - DespreSpa.ro
 
Despre noi  |   Contact  |   Newsletter

 

Yoga in Daily Life

Translate 
  Etichete: yoga , workshop , Yoga , wellness , echilibru , chi , Chi , reducere , cu , c

09 apr 2013

Sâmbătă, 20 aprilie, ora 16:00, Restaurant Indigo, Cluj-Napoca

 

 

Yoga in Daily Life

 Viaţa secolului XXI este şi devine tot mai ocupată, agitată şi aglomerată. Află cum te poţi bucura de beneficiile yoga fără a adăuga în programul tău încă o activitate consumatoare de timp.    

 

Yoga nu te forţează să faci schimbări dramatice în stilul tău de viaţa, ci mai degrabă îţi arată cum poţi realiza mici ajustări în rutina zilnică ce pot aduce beneficii semnificative pe termen lung. Practicată în fiecare zi timp de doar câteva minute, yoga te va ajuta să depăşeşti mai uşor stresul, să te relaxezi profund, să îţi regăseşti liniştea şi echilibrul.    

 

Învață yoga tradițională cu un profesor indian

   

Profesor indian de yoga

  Sn. Mangaldharma (Avisek Majumdar) este reprezentant al Dashnami Sannyasa, tradiţie spirituală cu o vechime de peste 2000 de ani şi profesor de Satyananda Yoga, sistem care încorporează practici tradiţionale, prezentate societăţii moderne într-o formă ştiinţifică şi practică. A organizat workshop-uri de wellness pentru diferite organizații și a ținut cursuri de yoga pentru studenți de diverse naționalități în timpul șederilor sale în Hong Kong, Macau, Philippines, China, Sri Lanka, Maldives, Mauritius și India.   

 

În România, Sn. Mangaldharma ține cursuri periodice de yoga la Timișoara și București. Mai multe detalii pe  

 

www.yogatimisoara.ro  

 

Satyananda Yoga a fost dezvoltata de Swami Satyananada Saraswati și urmează învataturile propagate de o importantă linie de maeștri din India. Își are rădăcinile în tradițiile Vedanta, Samkyha și Tantra, integrând în același timp ramurile Hatha, Raja, Karma, Bhakti, Jnana și Mantra yoga cu scopul de a adresa într-un mod sistematic nevoile omului modern.   

 

Acum, mai mult decât oricând, oamenii iși doresc dezvoltare personală. Yoga este un instrument pentru dezvoltarea personalității, contribuind la o mai bună conștientizare, aducând armonie si echilibru în viața fiecăruia. În contextul unei raspândiri rapide a acestei filosofii peste tot în lume, Satyananda Yoga vine cu o abordare autentică, holistică și sistematică pentru trezirea potențialului uman.  

 

Orar: 16:00 - 19:00 Cost: 50 de lei / persoană  

 

Toți participanții la workshop primesc o reducere de 10% din partea Restaurantului IndiGo Înscrieri: Numărul de locuri este limitat. Te rugăm să ne confirmi prezența printr-un email la contact@yogatimisoara.ro

 sau la telefon 0731 659 165. Termenul limită pentru înscrieri este 13 aprilie. Adresă: Restaurant Indigo, Str. Piezişă nr. 10, 400371, Cluj-Napoca 

 

 

 

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Articole similare


Primavara si Nioxin

Iti cade parul? Si noua? Te amagesti ca vine primavara si uite asa gasesti o noua motivatie pentru aceasta stare de fapt?...

Invitatie RED OUT Repechage

Miercuri, 28 octombrie, de la ora 17.00, te asteptam la cocktailul "Back To The Source" care va avea loc la hotelul Intercontinental, sala Rapsodia. Nu vom vorbi doar despre frumusete, ci vom lansa si o gama noua de produse marca Repechage....


Ambasador in Romania


Partener media in Romania


Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!harta
banner

Cadoul perfect

" Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti ..."

Monica Blaga , Cluj-Napoca

Voucherul despreSpa este cadoul perfect pentru mine!

" Intr-un moment cu multa tensiune si stress, frustrari acumulate dar mai ales dupa multa multa munca, am primit un voucher ..."

Roxana Penciu , Bucuresti

O experienta placuta!

" Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care ..."

Holban Codruta , Bucuresti

E minunat ca le putem folosi oriunde in tara

" In primul rand vreau sa multumesc echipei despre spa.ro pentru articolele interesante, de unde am invatat multe lucruri si ..."

Lavinia Vlahu , Brasov

Email-voucher spa, super cadou – foarte tare surpriza!

" Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora am ..."

Mariana Daviduta , Craiova

BaliSpa- Cornu

" Am fost la BaliSpa - Cornu; recomand cu mare drag ... locatia superba, oameni minunati, servicii de 5*. Am beneficiat de un ..."

Daniela Ganea , Bucuresti

Gift Card

" Buna ziua, Fiind ziua de nastere a unei persoane foarte dragi familiei,ma gandeam ce cadou/surpriza i-ar aduce un zambet si ..."

Corbu , Bucuresti


Recent inregistrate