RO / EN
SPA si Wellness - DespreSpa.ro
 
Despre noi  |   Contact  |   Newsletter

 

Evenimente si Expozitii

Logo RSS

Calendar de referinta al targurilor si expozitiilor din domeniu spa & wellness din Romania: workshop-uri, seminarii, cursurii, expozitii, activitati pentru timpul liber, idei de relaxare

Cursuri, Evenimente si Expozitii
Data Organizator Titlul evenimentului Locatie Link
31 martie - 2 aprilie 2017 Maria Mihaiu - Trainer si evaluator in cosmetica 1. Curs Cosmetica Naturista 2. ATELIER de preparare creme HOME MADE 3. Masaj bioenergetic cu efect de lifting Baia Mare [mai multe detalii]
7-9 aprilie 2017 Asociatia Pro Turism Herculane Intoarcerea la apa - Corp, Minte si Spirit Diana Resort, Baile Herculane [mai multe detalii]
4-7 mai 2017 Bioclima Congresul National de Balneologie, Baile Govora [mai multe detalii]
10 iunie 2017 despreSpa.ro Global Wellness Day In curand [mai multe detalii]


Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!
harta


Cadoul perfect

" Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti ..."

Monica Blaga , Cluj-Napoca

Voucherul despreSpa este cadoul perfect pentru mine!

" Intr-un moment cu multa tensiune si stress, frustrari acumulate dar mai ales dupa multa multa munca, am primit un voucher ..."

Roxana Penciu , Bucuresti

O experienta placuta!

" Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care ..."

Holban Codruta , Bucuresti

E minunat ca le putem folosi oriunde in tara

" In primul rand vreau sa multumesc echipei despre spa.ro pentru articolele interesante, de unde am invatat multe lucruri si ..."

Lavinia Vlahu , Brasov

Email-voucher spa, super cadou – foarte tare surpriza!

" Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora am ..."

Mariana Daviduta , Craiova

BaliSpa- Cornu

" Am fost la BaliSpa - Cornu; recomand cu mare drag ... locatia superba, oameni minunati, servicii de 5*. Am beneficiat de un ..."

Daniela Ganea , Bucuresti

Gift Card

" Buna ziua, Fiind ziua de nastere a unei persoane foarte dragi familiei,ma gandeam ce cadou/surpriza i-ar aduce un zambet si ..."

Corbu , Bucuresti


Recent inregistrate


Articole despre wellness si spa in reviste & bloguri