SPA si Wellness - DespreSpa.ro
 
Despre noi  |   Contact  |   Newsletter

 

Teambuilding SPA 3 - 6 ore la spaDe ce Teambuilding la Spa?

Vrei o echipa unita, creativa, inovatoare, deschisa catre solutii la problemele proprii?

Cat poate un manager de echipa sa inoveze permanent:

 • inoveze permanent solutii pentru problemele cu care se confrunta departamentul in loc sa faciliteze și incurajeze echipa sa gaseasca ea solutii (pentru cat timp o minte singura poate produce idei noi și eficiente in locul mai multor minti adunate la un loc)?
 • impace membrii echipei și sa rezolve tensiunile din echipa (cat timp poate juca un manager rolul de tata al echipei in loc sa lase adultii din echipa sa își rezolve singuri disensiunile)?
 • faca munca operationala a echipei (in loc sa se ocupe de managementul și leadership-ul efectiv al echipei)?

Ofera-le colaboratorilor tai ocazia de a comunica impreuna: de a se bucura si de a descoperi liantul care sa-i uneasca. Impinge-i intr-o actiune de coeziune. Care sa aduca cu sine drumuri, solutii, idei, rezonanta si apartenenta.

 

Tu, ca manager, nu trebuie sa faci nimic nou ci sa lasi de la tine ceva vechi:

   •   rolul de "salvator", "tata", "moasa", "expert

Poti alege ceva nou. Altfel. Spectaculos. Iesit din cotidian. Spa. O reuniune de echipa la Spa.

Relaxarea ajuta atat mentalul, cat si fizicul. 

E un demers premium - motivant si incurajator. De ce? Pentru ca SPA-ul prin definitie te invita la pace si echilibru. E un mediu  incarcat de energii pozitive, acolo unde linsitea e la ea acasa. Si unde comunicare e pretuita si valorificata altfel.
 

 

Ce inseamna "Teambuilding la Spa"

 Teambuilding la Spa își propune sa aduca la un "numitor comunicational comun" grupuri sau echipe care lucreaza impreuna.

"Numitor comunicational comun" poate insemna:

 • o mai buna intelegere a obiectivului, scopului și misiunii unice ale echipei de catre fiecare membru al ei;
 • o mai buna interrelationare intre membrii echipei;
 • o armonizare mai eficienta a rolurilor in echipa;
 • o identificare și acceptare a punctelor forte și a verigilor slabe dintr-o echipa, odata cu realizarea unei completari optime a calitatilor fiecarui membru.

 La Spa, echipa regaseste un scop comun:  relaxarea. Care e la indemana, tangibila, care ii bucura si ii face sa se deschida, sa impartaseasca. Au devenit acum camarazi intr-o experienta noua. Incursiunea SPA sudeaza cooperarea, unitatea.  Toata lumea are de castigat. La toate nivelurile.  Intr-un mod placut si recreativ.E inexplicabil cum capacitatea si dorinta de schimbare a oamenilor creste dupa o vizita la Spa. De ce? Raspunsul e simplu: Spa-ul ii invata lectii noi si simple, printr-o varietate de pasi, intamplari si servicii. Afli cum sa respiri, cum sa meditezi, cum poti fi mai bun, mai sanatos, mai bine hranit. Chei pretioase pentru o mult visata stare de bine. 

La Spa, oamenii invata cum sa se impace cu ei insisi. Se impregneaza cu o atmosfera de calm si relaxare, pe care o vor lua cu ei  multa vreme dupa aceea. Si unde mai pui ca Spa-ul trezeste in tine dorinta de a face lucrurile mai bine, de a mobiliza energii si de a misca muntii din loc... 
 


Desfasurarea unui teambuilding la SPA

Teambuilding la Spa contine 5 etape esentiale in desfasurare:

 1. o sesiune de racordare la spatiul introspectiei si invatarii in cadrul de relaxare Spa;
 2. o etapa de deschidere a teambuilding-ului in care participantii vor fi solicitati sa construiasca "spatiul semnificativ al discutiei", adica:
  • ceea ce își doresc ca și echipa și ceea ce își doreste fiecare ca membru al echipei;
  • care sunt regulile și criteriile cu care vor masura atingerea obiectivului teambuilding-ului
  • care sunt toate optiunile posibile a fi luate in calcul pentru indelplinirea obiectivului teambuilding-ului
 3. o etapa de explorare a optiunilor gasite la etapa anterioara
 4. o etapa de inchidere a teambuilding-ului, cu antrenarea de catre fiecare a abilitatilor necesare pentru obtinerea "numitorului comunicational comun"
 5. o etapa de legătură intre continutul și desfasurarea teambuilding-ului și mediul exterior in care toate solutiile gasite vor fi aplicate

Formate de workshop "Teambuilding la Spa"

Mini-Teambuilding-uri SPA – 4 ore
Sub cupola unei intalniri la SPA de care se vor bucura colaboratorii / angajatii firmei, integram si jocuri de echipa, de facilitare a comunicarii si a sustinerii reciproce intre angajati.

Teambuilding-uri SPA de 2 zile
Experiente wellness si spa. Pentru relationare, dar si dezvoltare personala, eliminarea stress-ului, dezinhibitie personala. Prin masaje, hidroterapii, saune si hammam, dar si exercitii de respiratie, yoga, stretching. In plus: jocuri de echipa propuse in functie de obiectivul firmei.

Cui ajuta

Formatul acestui tip de workshop ajuta oricarei echipe care își doreste maximizarea eficientei și instaurarea unui spirit de echipa bun.
Teambuilding la Spa foloseste jocuri și exercitii de echipa moderne și inovatoare de tip "gamestorming", cu un grad inalt de eficienta intr-un mediu relaxant, propice reflectiei, dezbaterii constructive și gasirii de solutii noi.

     
 
 
Am citit si sunt de acord cu rubrica TERMENI SI CONDITII
cod validare
Doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC EXCLUSIVE ABOUT SPA SRL.

Ambasador in Romania


Partener media in Romania


Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!harta
banner

Cadoul perfect

" Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti ..."

Monica Blaga , Cluj-Napoca

Voucherul despreSpa este cadoul perfect pentru mine!

" Intr-un moment cu multa tensiune si stress, frustrari acumulate dar mai ales dupa multa multa munca, am primit un voucher ..."

Roxana Penciu , Bucuresti

O experienta placuta!

" Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care ..."

Holban Codruta , Bucuresti

E minunat ca le putem folosi oriunde in tara

" In primul rand vreau sa multumesc echipei despre spa.ro pentru articolele interesante, de unde am invatat multe lucruri si ..."

Lavinia Vlahu , Brasov

Email-voucher spa, super cadou – foarte tare surpriza!

" Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora am ..."

Mariana Daviduta , Craiova

BaliSpa- Cornu

" Am fost la BaliSpa - Cornu; recomand cu mare drag ... locatia superba, oameni minunati, servicii de 5*. Am beneficiat de un ..."

Daniela Ganea , Bucuresti

Gift Card

" Buna ziua, Fiind ziua de nastere a unei persoane foarte dragi familiei,ma gandeam ce cadou/surpriza i-ar aduce un zambet si ..."

Corbu , Bucuresti


Recent inregistrate