Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Finantare bancara

Translate 
  Etichete: credit , discount , relaxare , salon , cu , c

08 oct 2010

Doriti sa infiintati un centru de relaxare sau un salon SPA? doriti sa va modernizati / dezvoltati activitatea pe care deja o desfasurati? Sunteti producator de echipamente? doriti sa faceti o investitie dar nu dispuneti de resurse financiare?

proiectare centru spaDaca raspunsul la una dintre aceste intrebari este “da”, aveti cu siguranta nevoie de o finantare, ori sub forma unui credit bancar, ori, daca aveti mai mult de 12 luni de activitate, puteti beneficia si de fonduri structurale (Fonduri Europene) pentru constructia unui SPA.

Creditul bancar

In functie de nevoile de finantare, creditul de care aveti nevoie poate fi un :

credit de investitii pe termen mediu sau lung (in general bancile acorda pana la maxim 7 ani) pentru achizitionarea aparaturii (echipamente, mese de masaj, jacuzzi, sauna etc)

credit imobiliar pe termen lung (aproximativ 15 ani) pentru achizitionarea / constructia SPA-ului

credit pe termen scurt, pentru aprovizionarea cu uleiuri de masaj, creme, obiecte de unica folosinta, saruri etc., puteti opta intre :

  • o linie de credit: un credit din care puteti trage ori de cate ori aveti nevoie (in limita unui plafon aprobat), si, in care, oricand aveti o incasare si rambursati o suma, beneficiati din aceeasi zi inapoi de ea. Sunt banci care va solicita documente justificative (ex. facturi) pentru tragerile din credit, sau banci care doar va pun linia de credit la dispozitie, permitandu-va sa faceti un numar nelimitat de trageri fara sa va solicite documente justificative.

finantare salon spa

  • Un credit cu rambursari (in general se acorda pe maxim 2-3 ani) – din care trageti o singura data, si, timp de 2-3 ani rambursati lunar. Sunt banci care va acorda aceste credite si pe 5 ani, dar mai scumpe fata de bancile care le acorda pe 2 ani, dar cu un pret mai scazut. Acest tip de credit este potrivit in cazul in care doriti sa faceti o comanda foarte mare, deoarece obtineri si un discount foarte mare de la furnizorul de marfa, dar trebuie sa fiti atenti sa nu expire marfa respectiva prea curand (ex. daca utilizati numai creme sau uleiuri fara conservanti, foarte naturale, care au o perioada de valabilitate de doar cateva luni,  nu merita sa va aprovizionati cu un stoc prea important de marfa, ca sa aveti ulterior si costuri cu stocarea, si sa trebuiasca sa platiti creditul timp de 2-5 ani, desi ele au expirat intre timp si le-ati aruncat).

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa: finantare@desprespa.roDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta