Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Canadian Management Consult

Translate 
  Etichete: romania , cu , calatorie , Produse , wellness , produs , clienti , produse , c

30 aug 2016

Canadian Management Consult sarbatoreste 10 ani in Romania, dupa ce a furnizat servicii pentru mai multi clienti satisfacuti sub conducerea domnului George Bakopanos din mai 2006, cu o traditie in excelenta si dedicat profesionalismului.

 

Avand functia de managing director, George este mandru de faptul ca a lucrat direct sau indirect atat cu cluburi de fitness/health, spa-uri, hotele si complexe rezidentiale de top, cat si cu clienti privati.

 

Planuri/design 2D si 3D, achizitia de echipamente, consultanta, predeschideri, bugetare, previziuni de buget, asistenta de francizare – sunt doar cateva din serviciile oferite de George si echipa sa prin CMC.

 

George este cunoscut pe piata locala ca unul dintre putinii experti in domeniu, avand cunostintele si abilitatile necesare pentru a furniza aceste servicii premium.

 

 

10 ani de servicii

 

Biografie George Bakopanos

 

La fel ca orice poveste de succes, mi-am inceput cariera de la “baza” – ca spalator de vase intr-un restaurant din Vancouver la varsta de 15 ani. Am lucrat din greu pentru a ajunge din bucatarie in restaurantul propriu zis si dupa 5 ani am avut norocul de a mi se oferi oportunitatea de a deveni proprietarul localului. Dupa un proces de rebranding, restaurantul s-a bucurat de un real succes sub tutelajul meu timp de 6 ani la finalul carora acesta a fost vandut, iar eu am plecat in cautarea unor noi aventuri.

Acesta avea sa devina modelul meu pentru urmatorii ani. Am realizat ca ceea ce fac mai bine este sa ajut afacerile in a-si atinge adevaratul potential. Ce a urmat a fost o calatorie uimitoare din Canada in Grecia si, in cele din urma, in Romania. Ar trebui sa mentionez si o sedere scurta in muntii Indoneziei – am ajuns astfel la 3 continente in mai mult de 4 decenii.

Primii 20 de ani ai carierei mele au fost concentrati pe industria ospitalitatii insa de cand m-am mutat in Romania acum 10 ani m-am hotarat sa ma reorientez spre domeniile de fitness si wellness: management, angajare de staff, supravegherea operatiunilor zilnice, administrarea bugetelor de peste 3 milioane de euro si lista poate continua, pentru mai multe organizatii foarte bine cunoscute din Romania. Rezultatele au fost intotdeauna vizibile: o imbunatatire generala a gradului de satisfactie al clientilor, crestere de vanzari si de notorietate – printre multe altele.

Din ianuarie 2015 am lucrat in principal in consultanta fitness si wellness dupa un an in care am fost consultant/General Manager la Stejarii Country Club si dupa 5 ani in care am fost General Manager la Livingwell (liderul de piata in Romania – companie pe care am construit-o de la zero in 2009).

La Livingwell am fost implicat intr-o serie de produse care m-au purtat in intreaga tara: cluburi de fitness, hoteluri, pensiuni, spa, centre de wellness si sali de fitness personale – peste 500 de contracte au fost semnate si supravegheate de-a lungul timpului meu la Livingwell (distributori oficiali pentru echipamente de fitness/wellness renumite: Technogym, Powerbar, Polar, Escape Fitness si Reebok).

Reorientarea mea spre job-ul de consultant freelancer a insemnat focusul repozitionat pe servicii premium de consultanta in ceea ce priveste operatiunile de zi cu zi, constructia si dotarea salilor de fitness si wellness private sau comerciale.

In concluzie este greu sa insumezi viata cuiva intr-o serie de paragrafe dar cred ca ceea ce defineste cel mai bine perspectiva mea asupra vietii este ideea ca ”inteligenta este experienta si nu exista inlocuitor”. Dupa mai mult de 30 de ani in industria hoteliera, fitness/wellness si general management, am ajuns sa cred cu adevarat ca propria mea experienta vorbeste de la sine.

Sunt 110% orientat spre client, un comunicator implicat si deschis si cred cu adevarat in leadership si management transparente.

Daca sunteti in cautarea cuiva care este pasionat de fiecare aspect al carierei sale si care se descurca excelent in medii complexe, atunci ma puteti contacta si vom descoperi impreuna lucrurile uimitoare pe care le putem face impreuna.

 

Contact:

 

Mr. George Bakopanos

Managing Director

Canadian Management Consult SRL

Bucharest, Romania

​office@cmc.fitness​

www.cmc.fitness ​ ​ 

+40 744 555 220

 

Sala de fitness 1 

 

Sala de fitness 2

 

Sala de fitness 3

 

Sala de fitness 4

 

Sala de fitness 5

 

Sala de fitness 6

 

Colaj

 

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta