Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spa and Hospitality Advisor

Translate 
  Etichete: balneo

20 apr 2017

Spa Advisor

 

"SOLUTII Spa Business" 

 

Fie ca vorbim de Resort Spa, Spa in hotel, Day Spa, Wellness Spa, Balneo Spa, Medical Spa sau salon, fiecare centru beneficiaza de sistemul nostru de solutii, ce ofera rezultate durabile, prospecte cu implementare rapida si standarde de operare la nivel international. Avem o viziune critica si constructiva, facem analiza in detaliu si venim cu SOLUTII PERSONALIZATE! 

 

*Consultanta & Training:

 

Aducem un aer proaspat SPA-ului tau! Iti oferim sprijin in dezvoltarea conceptului si a misiunii, a planului de vanzari si marketing, a procedurilor de lucru conform standardelor internationale, precum si in formarea echipei de succes pentru proiectul tau.  

 

*Mystery Shopper:

 

"Clientul misterios" te ajuta sa vezi prin ochii clientului tau! Cu ajutorul lui vei afla ceea ce tu sau echipa ta nu vede, care sunt punctele slabe si forte ale SPA-ului tau, daca echipa indeplineste toate cerintele pentru care a fost instruita, unde si cum trebuie sa intervii pentru ca problemele mici sa nu devina mari. 

 

*Asistenta de Management:

 

Suntem o prezenta activa in SPA-ul tau! Nu este usor sa gasesti si sa formezi un Manager Spa compatibil cu valorile business-ului tau, de aceea oferim asistenta in gasirea si formarea managerului de care ai nevoie si suport activ (management operational si strategic).  

 

Esti gata sa dai o noua viata SPA-ului tau?

 

Te invit sa ne cunoastem!

 

www.spa-advisor.ro

office@spa-advisor.ro

0743564796 / 0744432230 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate
Distribuitori produse cosmetice


pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta