Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Cursuri de perfectionare tehnici de masaj

Translate 

09 feb 2012

Cursuri de perfectionare tehnici de masaj:

1.  Manevre de effleurage. De pilda, netezirea in aripi de fluture (manevra ACS, dupa initialele celui care a imaginat-o, Andrei Claudiu Simion), uzitata de catre terapeuti din nenumarate locatii wellness / spa din tara si occident.

2. Manevre de  frictiune. Manevre circulare aplicate cu o presiune constanta pe intreaga durata a efectuarii acestei tehnici de masaj.

3. Manevre de petrissage (framantari). Manevre adaptate fiecarei zone de lucru si fiecarei texturi de tesut cutanat si muscular.

4. Manevre de tapotament. Importanta aplicarii corecte  si durata segmentului din terapie destinata acestei manevre terapeutice.

5. Manevre de vibratie (plana ori in opozitie)

Cursul poate avea loc la cerere in orice clinica, spa, salon profesional.
Durata cursului este de 2 zile - 8 ore pe zi.

Trainer: Andrei Claudiu Simion – Terapeut masaj specializat


Despre educator:
Andrei Claudiu Simion ia prima oara contact cu universul spa in anul 2004, fiind prezent la un training wellness sub egida Heitland a Petre International.
Ajuns in Budapesta la doi ani distanta de la inceputurile sale ca terapeut si antrenor personal de fitness (2002 fiind anul in care isi descopera vocatia, pe atunci fiind student al Facultatii de Biotehnologii, specializarea Medicala si membru al lotului olimpic de Taekwondo Romania), este fermecat de filosofia spa, acesta fiind momentul de cotitura din cariera sa, chiar dupa spusele dansului.
Anii 2006 – 2007 reprezinta o mare oportunitate pentru Andrei Claudiu Simion, cand, ajuns in Canada, i se propune sa profeseze ca senior spa therapist si asistent manager Spa Orange.
Din acest moment, cariera sa cunoaste o transformare mult pozitiva , nu numai prin prisma colaborarilor de succes, dar si a  inovatiilor pe care le aduce si le promoveaza in domeniul wellness/spa.
In anul 2008 pune bazele unui concept denumit “Specialist Masaj”, concept inceput in Canada (unde detine propriul cabinet de terapii complementare, denumit sugestiv “Ki to massage”, proiect continuat in tara de origine, Romania, odata cu reintoarcerea sa acasa, in anul 2010.
In 2011 profeseaza ca Manager Executiv Orhideea Health & Spa, precum si ca Training Manager Eden Spa, companie ce opereaza Orhideea Spa.
In prezent, Andrei Claudiu Simion isi promoveaza propria viziune asupra filosofiei spa, sustine sesiuni de eticheta si ospitalitate spa si preda cursuri de specializare in masaj terapeutic specializat.
Anul acesta isi va deschide propria scoala de terapii complementare si medicina alternativa, in Bucuresti, in cadrul careia se vor sustine cursuri cu o abordare diferita de tot ceea se preda in Romania in prezent, dorind astfel o asociere cu Comisia Practicienilor in Medicina Naturista, din Quebec, al carei membru este din anul 2007.
 

Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta