Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spa d or consulting


Autor: Oana Manole
Email: spatrade@gmail.com
Link: http://www.spador.ro/

3 pasi pentru un site usor de citit de pe mobil

Translate 
  Etichete: spa , design , SPA , cu , minte , ( , c

05 mar 2013

MobilRefacindu-mi website-ul pentru a incorpora cele 3 divizii Spa d´Or (Noul spa de la Brasov, educatie si consultanta) am fost sfatuita sa optez pentru o platforma usor de citit de pe mobil, chiar in detrimentul unei anumite estetici.

Un site care se poate citi usor de pe mobil va genera mai mult trafic, crescind astfel veniturile si oferind un atu in fata comptetitiei.

1)   Reciteste-ti site-ul cu ochi critici

 

Verifica cum se vede site-ul tau de pe diverse aparate mobile. Chiar daca se vede bine de pe telefon asta tot un inseamna ca este perfect: utilizatorii de mobil vor sa aiba usor acces la informatii. Se poate vedea numarul de contact, meniul si programul din unul, maxim doua clickuri? Se poate apasa pe linkurile respective fara sa te arunce in alte nedorite locatii?

2)     Intelege fundamentele utilizarii mobilelor:

 

Cand creezi un website pentru mobil tine minte dimensiunea redusa a ecranelor si felul in care un utilizator navigheaza. De obicei se navigheaza dintr-o parte in alta ( din stanga pentru a merge inapoi , dreapta pentru a merge inainte), spre deosebire de PC-uri unde navigatia este de sus in jos.

3)     Construieste un site pentru mobil sau integreaza un design potrivit

 

Fie ai doua site-uri, unul normal pentru PC si altul pentru mobile, fie utilizezi o tehnica bazata pe acordul designului cu browserul. Astfel, site-ul isi schimba modalitatea de prezentare in functie de cum recunoaste caracteristicile unui browser sau altul. Foarte eleganta aceasta solutie, insa si foarte costisitoare, evident.

 

Oana Manole

Spa Consultant-Spa d´Or Consulting

0721 070392

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta