Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Aer de calitate

Translate 
  Etichete: Produse , spa , produs , produse , SPA , oboseala , cu , maria , c

16 apr 2013

RelaxareEste Spa-ul tau si “o gura de aer proaspat” ?

 

O problema pe care multe spa-uri o au este o proasta calitate a aerului. Amintiti-va cand va faceti spa cum clientii va vor vizita ca sa respire adanc, sa se relaxeze, sa elimine stresul, sa se purifice si sa devina mai frumosi, mai sanatosi si mai puternici pentru a infrunta din nou lumea de afara. Asadar, un aer de o calitate superioara in Spa este obligatoriu.

 

Cu ce sa incepeti? Cu inceputul, cu constructia spa-ului. Asigurati-va ca ati angajat profesionisti capabili sa instaleze sisteme sigure si eficiente de incalzire, aer conditionat, ventilatie. Asigurati-va ca folosesc cele mai bune tehnologii “green”, si optati pentru materiale de constructie eco-senzitive. In zonele umede aveti nevoie de dezumidificatoare si un control atent sa nu depasiti capacitatea spatiului, al temperaturilor si umiditatii. Doriti sa oferiti experiente de neuitat, nu-i asa? Daca instalatiile nu mai corespund, sau ati preluat o cladire mai veche, nu ezitati sa le inlocuiti cu cele mai bune.

 

Dupa deschidere, nu neglijati mentenanta acestora. Un aer de calitate in spa, inseamna si faptul ca angajatii tai o sa sufere mai putin, sau mai bine deloc, de dureri de cap, probleme respiratorii, oboseala cronica sau iritatii ale ochilor. Rezultatul, o productivitate crescuta. 

 

Atentie la toate produsele si materialele folosite. Spa-urile sunt locuri care se intrec in a oferi senzatii olfactive. Alegeti-le insa pe acelea fara chimicale. Chiar daca e vorba despre produse pentru tratarea parului si unghiilor, alegeti produse profesionale, si exista chiar solutii scent-free, acetone-free. Amintiti-va cum curatenia are un “miros”, cel mai de dorit, si creati experiente spa sanatoase.

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta