Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Brosura SPA Business - editia 2014

Translate 

06 mai 2014

despreSpa.ro a lansat Brosura spa Business – 2014. In aceasta editie, am dedicat o parte însemnata a brosurii unui concept in care credem cu adevarat: BalneoSPA (va invitam sa parcurgeti studiul care incepe de la pagina 30. Cuprinde atat o harta complexa cu ajutorul careia va puteti documenta cu privire la resursele naturale terapeutice autohtone si afectiunile pe care acestea le trateaza, cat si doua interviuri – cu Dl. Nicu Radulescu, Președinte OPTBR, si cu Dl. Nicu Stoica, director general Pell Amar Cosmetics).

 

Ca si in editia anterioara, continuam sa prezentam investitiile recente si investitiile in curs, sa dialogam cu consultantii spa din Romania, cu reprezentantii unui spa de referinta din strainatate, si cu doi consumatori spa, din Romania, avand profiluri complet diferite. Si in aceasta editie prezentam cifrele Pietei SPA din Romania.

Va recomandam si sectiunea dedicata Scolilor de SPA. Educatia in domeniul SPA & Wellness reprezinta momentan o latura cvasi-neacoperita in tara noastra, motiv pentru care parteneriatele cu institutii deja consacrate din strainatate ar putea insemna debutul autohton al acestui tip de invatamant.

Pentru a descarca brosura, va rugam sa apasati aici.

Pentru a vizualiza brosura, va rugam, click mai jos: 

Brosura SPA Business - editia 2014Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta