Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spa d or consulting


Autor: Oana Manole
Email: spatrade@gmail.com
Link: http://www.spador.ro/

Cabinete ´ umede ´ - tratamente cu apa in spa

Translate 

14 feb 2012

tratamente cu apaAm fost intrebata de multe ori de catre cei care isi faceau sau aveau un spa daca este avantajos sa includa o cabina de tratamente cu apa. Mie mi se par esentiale si singurul moment in care nu le-as recomanda ar fi cand bugetul este foarte restrans. Cabinetele umede sunt cele mai scumpe intr-un spa. Specificatiile de natura tehnica sunt destul de pretentioase, dar o data construita aceasta cabina, este un plus valoare incontestabil in spa. Sunt diferite de cabinetele de masaj, tratamente corporale si estética faciala din foarte multe puncte de vedere. Cerintele includ materiale speciale ca o placa de ciment sub gresie, podele cu panta pentru drenaj rapid, scurgeri potrivite in functie de volumul de apa . Alte solicitari vizeaza ventilatia corespunzatoare astfel incat sa nu se creeze umezeala, suficienta presiune pentru apa si materiale adecvate pentru podele, pereti si tavan.

 

O cabina típica de Vichy poate fi intre 9-12 mp, depinzand de marimea dusului Vichy. Un dus Vichy este o bara ( rainbar) cu 6-12 capete de dus suspendate deasupra unei mese de tratament din care curge apa la diverse presiuni si temperaturi , in timp ce clientul este asezat pe masa de tratament. O cabina de Vichy desenata corect poate ajunge la 10000 € ( fara echipament) . Si dintre toate, Vichy este cel mai putin costisitor. Zona de tratamente umede mai poate include diverse tipuri de cazi de tratament, capsule, Jet Shower ( un capat de dus cu presiune de la medie la foarte puternica, activat manual de catre un terapeut pentru a masa un client. Acesta poate sta la un perete creat special pentru asta ( varianta recomandata, datorita distantei), pe o masa de tratament ( únele Vichy au incorporat acest dus cu presiune, sau intr-o cada de hidroterapie.

 

O data creata cabina de terapie umeda se poate trece la meniul de tratamente. Acestea pot include impachetari sub dusul Vichy sau in capsúlele de tratament, bai de plante, bai terapeutice, cu lapte si miere ( Cleopatra), ciocolata sau alge  culminand cu un masaj sub dusul Vichy, cu uleiuri speciale. Posibilitatile sunt multiple .

 

 

Oana Manole                                                                        

Spa Consultant- Spa D´Or Consulting

www.spador.ro

Tel: 0721 070 392

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta