Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Cand apelam la serviciul de consultanta spa

Translate 
  Etichete: spa , credit , consultant spa , SPA , eticheta , cu , c

17 apr 2012

Consultanta SPAInaugurarea unui spa poate insemna nu numai un prilej de bucurie, ci si un moment de cumpana in traseul pe care investitorii spera sa il parcurga atunci cand aleg sa porneasca pe acest drum.

 

Spa poate reprezenta un periplu in afara cotidianului, un periplu intr-o lume aparte, o filosofie pe care dorim sa o promovam, promovand in fapt un concept aparte, intr-o viziune proprie, la granita dintre real si ireal.

 

Pentru a pastra aceasta nota de optimism, mi-ar placea sa cred ca mare parte dintre investitorii din industria spa aleg consultanta spa in scopul cresterii potentialului afacerii proprii, in scopul eficientizarii vanzarilor si a imbunatatirii continue a imaginii spa-ului propriu, dar si a culturii spa, in general.

 

O alta categorie, deloc neinsemnata a proprietarilor de spa-uri, aleg serviciile unui specialist in  consultanta spa atunci cand intrezaresc un potential esec, atunci cand pentru foarte multi dintre acestia este prea tarziu.

 

Specialistii in consultanta spa au menirea de a-i ajuta pe investitori in a le trasa concret caile pe care sa le parcurga in sensul dezvoltarii acestui larg domeniu de activitate, in sensul cresterii serviciilor de calitate, minimizand investitiile si crescand potentialul brandului pe care il promoveaza.
Cu alte cuvinte, un consultant spa reprezinta garantia unei investitii, asadar nu ezitati sa dati credit unui specialist.

 

Revenind la titlul articolului de astazi, celor care se intreaba cand anume trebuie apelat la serviciul de consultanta spa, le pot sugera sa o faca inca de la primii pasi pe care ii fac in deschiderea unui centru spa.

 

Un consultant spa va poate sugera in ce fel sa organizati intreaga desfasurare a activitatilor viitoare, modul de amplasare a camerelor si aparaturii de specialitate, costurile pe care sa le alocati la momentul in care alegeti sa investiti, eticheta spa, semnatura proprie a spa-ului Dumneavoastra.

 

Un consultant spa va poate ajuta in demersurile pe care le faceti in scopul promovarii in media, un aspect foarte important, de care nu toti investitorii sunt constienti, acestia considerand ca insasi prezenta spa-ului va fi suficienta pentru a atrage clientela, o perceptie total gresita, de altfel.

 

Un consultant spa poate fi cheia catre succesul brandului pe care doriti sa il dezvoltati, oferindu-va sansa de a va familiariza cu o seama de elemente specific acestui domeniu, de care, de foarte multe ori, investitorii sunt straini.

 

Concret, consultanta spa inseamna:

 

- construirea unei imagini cu totul aparte a spa-ului;
- relatia cu media, in scopul deschiderii conceptului, catre publicul de interes;
- profit maxim si investitii scazute;
- strategii de dezvoltare;
- crearea unui concept care sa devina lider in aceasta nisa;
- utilizarea la maxim si in conditii optime a spatiului destinat spa-ului;
- eticheta spa cu semnatura proprie;
- protocoale spa cu semnatura unica;
- eficientizarea castigurilor, prin eficientizarea vanzarilor;
- crearea unei echipe de top, care sa deserveasca spa-ul;
- activitate crescuta si pastrarea unei ambiente placute, in scopul eficientizarii relatiei dintre angajati;
- permanenta relatie calda dintre angajatii spa-ului cu clientii, de altfel un aspect foarte putin dezbatut, dar de o importanta majora in dezvoltarea serviciilor de specialitate, in tara noastra.


Fiti primul care apelati la serviciile unui specialist in consultanta spa si bucurati-va de o experienta unica! Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta