Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Cat de pregatit esti sa iti deschizi un Spa

Translate 
  Etichete: spa , business , SPA , cu , maria , c

09 apr 2013

Pregatit in deschiderea unui SpaOdata intelese motivele primare care te-au facut sa alegi sa-ti deschizi propriul spa, ar trebui sa treci printr-o etapa deloc usoara, si anume, aceea de a-ti auto-evalua propriile calitati, dar mai ales lipsuri, care te-ar ajuta/impiedica sa conduci un business de succes.  

 

Ce anume egaleaza capacitatile de a manageria bine un spa business?

 

Care sunt calitatile necesare pentru a incepe un spa business?

 

Aveti aceste calitati?

 

Daca nu, cum puteti sa le castigati?

 

Odata raspunse aceste intrebari, sunteti pe drumul cel bun.  

 

E foarte probabil sa nu fii un masseur, cosmetician sau spa terapeut calificat. Asadar, va trebui sa te bazezi pe cativa dintre acestia. Esti capabil sa faci acest lucru? De asemenea, este mai sigur daca-ti deschizi spa sa ai in mod obligatoriu calitatile unui exceptional furnizor de servicii, acesta ar trebui sa fie poate primul motiv care sa te determine sa alegi un spa business. Fara aceste calitati, vei esua cu siguranta.  

 

Antreprenorii nu sunt in mod necesar nascuti, totusi, sanse sunt sa-ti poti modela si adapta propriile calitati cu acest business. Fa o lista cu calitatile cerute, si acorda-ti calificative. Imbunatateste-le si perfectioneaza-te.  

 

Cateva esentiale: esti confortabil cu schimbarea, iti place sa lucrezi cu oamenii, iti place sa ajuti oamenii, esti un comunicator excelent, esti motivat si capabil sa-i motivezi si pe altii, esti cooperant, stii sa manageriezi stresul si, nu in ultimul rand, esti un om bun? Nu conteaza cat de capabil, cunoscator sau intelept esti, daca nu poti sa fii un bun exemplu, te vei rani pe tine insati si vei rani increderea subordonatilor. Ca in orice relatie, odata increderea pierduta, e aproape imposibil de recuperat.  

 

Intrand in businessul spa, fii sigur ca poti fi executantul variatelor sarcini specifice acestui domeniu. Asigura-te ca poti intelege cu adevarat cultura spa-ului si tratamentele spa. Asigura-te, de asemenea, ca-ti vei putea intelege clientii si raspunde exigentelor lor cu maxima devotiune. Va trebui sa fii/sa devii un daruitor, si sa-ti placa sa daruiesti, zi dupa zi.

 

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta