Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Ce produs alegi pentru Spa - ul tau

Translate 
  Etichete: spa , Produse , produs , produse , SPA , eticheta , cu , maria , c

21 mai 2013

Ingrediente nocive in produsele cosmetice.

 

Pevonia

Multe sunt criteriile pe care sa le consideri cand va alegeti produsul/le pentru Spa. Ma opresc aici asupra ingredientelor periculoase.  

 

Din pacate, multi producatori de cosmetice folosesc o varietate de ingrediente nocive, cu efecte secundare, uneori socante chiar. Fiti constienti ca "natural" pe o eticheta nu inseamna neaparat acelasi lucru. Cel mai bine pentru dumneavoastra si clientii dumneavoastra este sa va auto-educati pe aceasta tema si google search pe orice ingredient etichetat.

 

Furnizorul dumneavoastra de produse ar trebui sa va dea tot concursul in aflarea felului in care orice ingredient actioneaza si a efectelor asupra sanatatii utilizatorilor produselor pe care vi le propun. Daca-i invitati la o prezentare de produs, fiti sigur ca discutia nu este numai despre rezultate si preturi, dar trebuie sa stiti in detaliu, tot ceea ce contin produsele respective.  

 

Lista catorva substante daunatoare, din pacate, lista completa e una mult mai lunga:  

 

Uleiurile esentiale - Aproape ca nu se poate concepe un spa fara utilizarea uleiurilor esentiale. Alegeti-le cu maxima grija, pe acelea nedaunatoare. Nu putem presupune ca uleiurile esentiale naturale sunt toate in mod natural prelucrate. Uleiurile esentiale trebuie sa fie verificate pentru a va asigura ca nu sunt sintetice si ca procesul de extractie este unul natural.  

 

Parfumuri sintetice - Parfumul merge direct in sistemul creierului. Parfumurile si aromele sunt de fapt realizate din 5.000 de hidrocarburi care sunt toate sintetice, provocand tulburari nervoase si tulburari ale creierului, si se investigheaza o legatura intre parfum si scleroza multipla, oboseala cronica si fibromialgia. Orice substanta pe care o respiram ar trebui sa aiba o origine fireasca, naturala, iar daca folositi uleiuri esentiale, asigurati-va ca acestea nu au fost prelucrate cu un anumit tip de solventi cum ar fi propilen glicol sau benzen 

 

Siliciu – siliconi - Efectele negative ale derivatelor siliconice sunt piele uscata, riduri premature, iritarea pielii, si o posibila formare de tumori. In mod ironic, derivati de silicon sunt adesea folositi in substante anti-imbatranire, crema anti-eruptii cutanate, si hidratante. Cel mai bun mod de a va proteja businessul de efecte negative este pur si simplu de a fi constienti de existenta acestor nocivi pe eticheta de ingrediente. Uitati-va dupa derivate din silicon, care apar ca dimeticona, copolyl dimeticona, cyclomethicone, cyclopentasiloxane, tremethylsiloxysilicate, si methicone cetearil. 

 

Parabeni - Despre parabeni s-a scris deja mult. Am sa adaug doar atat. Daca tineti la sanatatea dumneavoastra si a clientilor dumneavoastra, stati departe de parabeni. 

 

Ftalatii - Sunt utilizati in principal ca plastifianti (substante adaugate in materiale plastice pentru a spori flexibilitatea, transparenta, durabilitate si longevitate). Provoaca urmatoarele simptome: iritarea ochilor (lacrimare), piele, nas, gat, dureri de cap, ameteli, greata; posibile polineuropatie, disfunctie vestibulara, durere, amorteala, slabiciune, epuizare, spasme in brate si picioare. 

 

Lista completa a ingredientelor produselor propuse de distribuitori/importatori de produse este informatia peste care nu puteti sari. Cu aceasta sa incepeti in procesul de identificare a produsului care o sa va reprezinte businessul.

 

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta