Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Cum sa alegi cel mai bun echipament care sa - ti serveasca Spa - ul

Translate 
  Etichete: spa , tratamente , training , tratament , business , SPA , cu , maria , c

12 mar 2013

Spa Business JacuzziIndustria spa a dovedit si dovedeste o crestere rapida, si multi intrand in acest sector sunt asa de entuziasmati in a-si alege echipamentul, incat uita sa-si planifice cheltuiala cumpararii de asemenea echipamente, demers ce se va dovedi mai tarziu o greseala costisitoare.  

 

Cum sa alegi asadar echipament pentru un Spa bine balansat. Echipamentul Spa a devenit foarte sofisticat si alegerea lui cere expertiza, training si educatie. Cuvinte cheie:

Estetica

Durabilitate

Flexibilitate

Garantie

Service

Mentenanta

Credibilitatea companiei producatoare.  

 

Alegerea trebuie facuta in functie de programele alese. Pe ce vei pune accentul in Spa? Relaxare, Infrumusetare, Tratamente pentru piele, Hidroterapie? Odata aceasta decizie luata, va trebui sa decideti si menu-ul de servicii si nivelul de preturi al acestora. Reamintesc importanta crearii de camere multifunctionale, multifunctional inseamna mai multi bani.  Asadar, planificati, ca sa nu regretati mai tarziu.  

 

E important sa cereti sfat de la profesionisti - Consultantii Spa. Daca ei vor conduce proiectul de dezvoltare, la randul lor vor cere sfatul vendorilor, acelora care executa serviciile spa, si de ce nu chiar utilizatorilor. Nu va opriti la o singura oferta, cercetati si experimentati ceea ce ofera piata, luati referinte de la altii care folosesc asemenea echipamente.  

 

Faceti o lista cu echipamentul pe care:

Trebuie sa-l ai

Ti-ar place sa-l ai

L-ai putea adauga in viitor.  

 

Intrebare suplimentara: este trainingul pentru folosirea echipamentului inclus in pret? Compara costurile cu ceea ce iti poti permite. Fa previziunile de recuperare a investitiei. Nu in ultimul rand, aminteste-ti, echipamentul mai ieftin cel mai probabil nu va dura mult si va trebui inlocuit, cel mai bine - cu unul mai scump.

 

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta