Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Daca esti terapeut spa, cinci minute ar putea fi decisive pentru cariera ta

Translate 
  Etichete: cu , relaxare , terapeut , eveniment , wellness , relax , c

08 aug 2016

Masaj

 

Nu trebuie sa fiti un expert spa pentru a deduce faptul ca acest domeniu este abia la inceput in Romania. Desi dispunem de resurse naturale unice, inca nu am reusit sa le valorificam la maximum. Totusi, semnele sunt foarte bune – exista din ce in ce mai multe centre wellness, pasionatii de relaxare sunt si ei din ce in ce mai numerosi, iar apetitul romanilor pentru spa pare sa creasca de la an la an! O arata si rezultatele celui mai recent studiu de piata desfasurat de despreSpa.ro si publicat in Revista SPA & Wellness Romania (editia nr. 5): din 2014 in 2015 se observa o crestere a industriei de 12%.

 

Lucram la un nou studiu dedicat terapeutilor spa

 

Pentru a putea oferi solutii eficiente, este foarte important sa cunoastem industria spa romaneasca din toate unghiurile. Daca pana acum am analizat dezvoltarea industriei per ansamblu, a sosit momentul unui studiu dedicat 100% terapeutilor care lucreaza in acest domeniu. Ce ne-am propus sa aflam:

 

- care sunt principalele asteptari ale terapeutilor spa;

 

care sunt resursele de care aveti nevoie pentru a va dezvolta in meseria dumneavoastra;

 

care sunt cele mai importante aspecte de care tineti cont cu privire la cariera dumneavoastra;

 

-  care sunt calitatile si aptitudinile de care va folositi pentru a le oferi clientilor experiente spa de calitate;

 

-  daca exista vreo nisa a pietei spre care tindeti.

 

Daca doriti sa ne ajutati in demersul nostru, trebuie sa accesati acest link pentru a completa chestionarul. Va asiguram ca nu va dura mai mult de cateva minute!

 

La ce vom folosi raspunsurile dumneavoastra

 

Concluziile din urma centralizarii raspunsurilor dumneavoastra vor fi analizate in cadrul evenimentului Spa Business Networking, care va avea loc in 15 septembrie, 2016. Vor participa cei mai importanti investitori, spa manageri si consultanti spa din tara, persoane care pot contribui cu adevarat la solutionarea problemelor cu care va confruntati. Bineinteles, dupa eveniment va vom aduce la cunostinta cele propuse in cadrul evenimentului. Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta