Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spa d or consulting


Autor: Oana Manole
Email: spatrade@gmail.com
Link: http://www.spador.ro/

Inapoi la scoala

Translate 
  Etichete: consultant spa , spa , SPA , cu , vara , c

25 sep 2012

Inapoi la scoala Nu stiu cum dar indiferent cati ani as avea pentru mine Septembrie va insemna mereu intoarcerea la scoala. Luna asta asa va ramane in calendarul meu - luna in care I’m back to basics , in care invat pe si de la altii. Anul acesta, cu atat mai mult cu cat am deschis eforea spa la hotelul DoubleTree by Hilton, in Oradea,  un spatiu absolut fluid si contemporan si minunat cu, foarte posibil, cele mai bune terapii spa din tara si  unde, evident, lectiile au fost extrem de multe, ca la orice deschidere importanta.

 

Ce lectii aplic eu in universitatea spa in septembrie:

- Creez un meniu de toamna pentru spa, senzorial cu trimitere la ploaie, seminee, arome tomnatice, detoxifiere, ingrijire dupa expunerile indelungate la soare.

 

- In ceea ce priveste clientii imi fac un plan de follow up pentru recuperarea oaspetilor care s-au indepartat de spa in timpul vacantei de vara. Imi incurajez oaspetii ca, dupa ce au petrecut o vara intreaga cu copii, familie si asa mai departe sa isi rezerve un timp individual, de relaxare, de intarare in tot ceea ce inseamna munca si cotidian. Daca nu ati auzit de depresie post-vacanta sa stiti acum ca exista si voi puteti capitaliza pe acest lucru.

 

- In ceea ce priveste terapeutii le fac un plan amanuntit de revizuire a meniului de terapii, protocolurilor si produselor. Nu e nevoie de mai mult decat o vacanta ca ei sa uite mult din tot ce au invatat si niciun moment nu este mai potrivit pentru un refresher. Pentru a face lectiile mai interesante apelez la sfaturile profesioniste ale trainerilor de brand.

 

- Pregatesc ofertele de decembrie, care este una din cele mai aglomerate perioade din an.

 

- In ceea ce ma priveste, imi pregatesc ghiozdanul: Vogue Paris September Issue si manualele updatate ale vendorilor. Le studiez cu mare atentie si notite intr-o cafenea intomnata...

 

Oana Manole

Spa Consultant Spa D’Or Consulting/ Spa director eforea: spa at Hilton

www.spador.ro

0721 070392

 

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta