Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Inscriere la Premiile de Inovare ESPA - 2015

Translate 
  Etichete: cu , sanatate , Centre SPA , spa , cura , centre spa , cur , Cura , c

28 mar 2015

ESPAIn Europa exista peste 1200  de centre spa si statiuni de sanatate, care sunt respectate de catre comunitatea medicala, si care formeaza un bloc economic puternic, ce genereaza o cota semnificativa din Produsul brut al tarilor membre ale UE.

 

Uniunea Europeana, impreuna cu tarile care doresc sa adere, urmaresc sa lucreze impreuna pe teme de interes comun.  Acest lucru impune o cooperare mai stransa intre asociatiile nationale si regionale precum si a sectorului privat in ceea ce priveste domeniul spa si balneologie.

 

Obiectivul Asociatiei ESPA este sa promoveze statiunile de sanatate si beneficiile balneologiei in Europa, avand grija ca factorii naturali de cura care se bazeaza pe ape minerale, diferite forme de relief si zone balneoclimaterice sa fie puse la dispozitia cetatenilor si al turistilor.

 

Asociatia ESPA este o organizatie-umbrela, ce include 20 de membri din 19 tari Europene.

 

PREMIILE DE INOVATIE ALE ESPA PE ANUL 2015

 

Inovatie in adevaratul sens al cuvantului

Asociatia ESPA are placerea sa anunte a 2-a editie a Premiilor de Inovatie.

 

Menite sa rasplateasca si sa promoveze cele mai bune practici, abilitati precum si eficienta abordarii strategiilor de inovatie pe piata, Premiile de inovatie ESPA urmaresc sa recompenseze strategiile inovative din sase categorii diferite:

-       Destinatia Spa & Health Resort,

-       Spa Medical;

-       Spa cu Ape Termale;

-       Hotel Spa;

-       Concept Spa;

-       Program Spa de sanatate.

 

Premiile de inovatie ESPA (EIA) reflecta obiectivul ESPA “de a stimula schimbul de experienta, cele mai bune practici si abilitati”.

 

Premiul este orientat pe destinatii, facilitati sau initiative care adopta strategii “inovative” in adevaratul sens al cuvantului; adica,  in dezvoltarea unei abordari noi, mai creative sau mai eficiente in managementul, operatiunile si departamentul de marketing  din orice spa sau statiuni de sanatate.

 

Acest obiectiv este realizat prin produse, proceduri, servicii, tehnologii mai eficiente sau idei care pot fi rapid implementate in piata. In evaluarea candidatilor pentru Premiile de inovatie ESPA accentul se va pune pe cat de eficiente sunt inovatiiile aplicate in domeniile vizate, dintre care amintim: imbunatatirea randamentelor, cresterea rezultatelor campaniilor de marketing, optimizarea costurilor in vederea economisirii, atingerea obiectivelor privind politicile de mediu, consolidarea pozitiei pe piata.

 

Gala Premiilor de inovatie ESPA 2015 va avea loc pe durata celui de al XX-le a Congres de la Sopot, Polonia.

Pentru a inscrie Centrul SPA pe care-l reprezentati, intr-una din categorii, va rugam sa accesati linkul: http://www.sigyn.pt/00_awards/ . Dosarele pot fi depuse pana la data de 14 aprilie.

Gala de Premiere va avea loc in 21 Mai, in Polonia.

Pentru orice intrebare, va rugam sa ne contactati pe adresele:

office@despreSpa.ro sau optbr@bluescreen.ro 

 

European Spas Association

 

Rue d’Arlon, 50

B 1000 – Brussels

BELGIA

 

Tel: + 32 2 2820558 or +351 965 025 846

Email: espa.awards@espa-ehv.eu   /  office@espa.ehv.eu 

 

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta