Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Menu - ul Spa prost construit - piedica impotriva profitabilitatii

Translate 
  Etichete: spa , tratament , SPA , cu , maria , c

18 dec 2012

 Trandafir salbaticMai multe piedici impotriva profitabilitatii unui spa au constituit subiecte ale acestei rubrici de spa business.  Readuc in discutie menu-ul spa si de data aceasta privit prin prisma profitabilitatii.

 

Retineti va rog, menu-ul spa este principalul dumneavoastra instrument de marketing. In timp ce este important felul in care sunt prezentate tratamentele si serviciile, felul in care acestea sunt imbracate, aceasta prezentare, nu trebuie sa dilueze, ca sa zic asa, substanta ofertei.

 

In mod surprinzator, cele mai bune spa-uri isi pastreaza menu-ul foarte simplu, ceea ce face selectia pentru client foarte usoara si, in multe feluri chiar, executia tratamentelor si operarea mai usoara. Un spa menu bine gandit poate fi o tacita declaratie de calitate si da incredere in operator.

 

Un menu destept trebuie sa ofere si posibilitatea personalizarii fiecarui tratament in functie de preferintele clientilor. Un menu complex poate crea confuzie si chiar enerva clientii. Nici o prezentare telegrafica, ca o insiruire a denumirii unor tratamente, fara alte detalii, nu e potrivita, dar nici documente intregi cu explicatii stiintifice, detalii tehnice din spatele procedurilor alese, nu sunt indicate. Tratamentele si serviciile spa se vand in termeni de beneficii, intr-un limbaj imbietor care ii transpune si face pe potentialii utilizatori sa se imagineze ei insisi traind experientele propuse.

Si nu in ultimul rand e vorba despre continut, nu incercati sa fiti de toate pentru toti.  

 

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta