Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Participarea la Targul de Turism al Romaniei

Translate 

02 apr 2014

Stand despre spa Targul de turism al RomanieidespreSpa.ro a participat si anul acesta la Targul de Turism al Romaniei, Editia de Primavara. 

 
Standul nostru s-a diferentiat prin ofertele de turism SPA atat national, cat si international, pregatite in colaborare cu agentia World Experience.
 
Ne bucuram ca ne-am reintalnit cu multi parteneri, colaboratori din tara, dar si cititori ai site-ului nostru. Totodata, ii multumim domnului Nicu Radulescu, presedinte OPTBR, pentru invitatia de a prezenta portalul despreSpa.ro in cadrul conferintei „Noi oportunitati de dezvoltare a turismului balnear”. 
 
De asemenea, multumim Class Living pentru piesele de mobilier prin prisma carora am putut transforma standul nostru intr-un spatiu relaxant si atragator.
 
Multumim partenerului nostru 438 Playhouse Production pentru ca a surprins in filmul alaturat imagini cu standurile despreSpa.ro si ale partenerilor: https://www.youtube.com/watch?v=YNrJ_w44JPY&feature=youtu.be 

 

Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta