Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Produsele spa

Translate 
  Etichete: produs , Produse , produse , cosmetice , SPA , eticheta , cu , maria , c

21 ian 2014

Produsele spaCe sunt? Sunt produse de ingrijire ale pielii si de ingrijire specifica, chiar cosmetice de machiaj, care se folosesc in tratamentele spa, si de multe ori sunt si vandute de catre spa-uri clientilor. 

 

In preocuparea lor de a oferi experiente deosebite pentru clientii lor, proprietarii de spa-uri prefera sa utilizeze produse care nu se gasesc in magazinele de vanzare cu amanuntul.

 

In unele cazuri, produsele cosmetice spa pot fi comercializate ca branduri premium care sunt vandute doar prin canale specifice, cum ar fi spa-uri sau cabinete ale medicilor. Mai mult, un spa poate alege sa-si puna propriul nume pe eticheta produselor realizate de terti producatori, si sa-l pastreze exclusiv. Spa-ul poate sau nu sa dezvaluie numele producatorului, si daca in unele cazuri etichetele private sunt formulari particularizate, in acord cu conceptul spa-ului, de multe ori eticheta privata poate fi o formula stoc vanduta la mai multe companii. 

 

Restrictionarea vanzarii acestor produse le face sa fie percepute ca avand proprietati speciale, si permite producatorilor sa ridice pretul. Eficacitatea lor depinde insa de compozitia acestora dar si de metodele de producere. 

 

Acestea fiind zise, nu s-ar spune ca alegerea produsului pentru spa este o treaba usoara. Cel mai bine este cand purcedeti la acest demers sa aveti deja conturat un concept. Gasiti un produs care sa i se potriveasca. Mizati pe ingrediente care au o legatura cu localizarea geografica a spa-ului. Nu intotdeauna mai scump inseamna si mai bun, dar si alegand cel mai ieftn produs va va expune la niste riscuri. Cantariti pozitia produsului in piata, vizitati producatorul, si nu cumparati produse de care spa-ul nu are nevoie. Alegeti produse sanatoase, sigure si usor de pastrat. Alegeti calitatea, dar asigurati-va ca si pretul e unul corect.

 

Maria Rendes. Spa Consultant

Telefon: +40 727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com
 

SpaGuide by Maria RendesDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta