Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Professional Beauty London 2014

Translate 
  Etichete: natura , natural , beauty , business , SPA , cu , maria , c

04 mar 2014

Professional Beauty London 2014Pentru profesionistii industriei beauty, targul organizat la Londra, ce a ajuns anul acesta la a 24-a editie, ramane unul de marca in Europa si isi reclama titlul de leader. Nu numai prin dimensiune dar si prin calitatea recunoscuta unanim, atat de vizitatori cat si de exibitori. Eu am avut sansa sa-l vizitez anul acesta dupa o absenta de cativa ani. Professional Beauty London a avut de toate:

 

- Prezenta tuturor brandurilor de top

- Posibilitatea de a testa, vedea si compara 

- Ultimele trenduri si inovatii in tratamente

- Mai mult de 600 de distribuitori 

- 9 programe de seminarii si conferinte

Nu in ultimul rand, posibilitatea de a planui in detaliu vizita, prin intermediul websiteului, o necesitate de altfel, considerand suprafata de expozitie si multitudinea sectiunilor prezente. 

 

Categoriile prezente:

 

- Spa&Wellness

- Training&Dezvoltare profesionala

- Producatori internationali

- Medicina estetica

- Holistic

- Retail

- Echipamente

- Nails

- Tanning

- Cosmetice

- Ingrijirea pielii 

 

Programele de seminarii grupate in: Professional Spa&Wellness Convention si IMF (Forumul International al Producatorilor si Distribuitorilor) au fost, cum era de asteptat, un real ajutor pentru profesionisti si selectia a fost si in acest caz cuvantul de ordine, mi-as fi dorit cel putin cativa asistenti care sa ma secondeze. Au acoperit toate problemele pe care industria le intampina, cu solutii pentru strategii castigatoare, operatori spa de varf impartasind dificultatile dar si succesele businessului lor. IFM, aflat la a doua editie, a fost o ocazie unica de a intalni distribuitori nu numai din UK, dar si din Irlanda, Scandinavia, Orientul Mijlociu si Europa de Est.

 

Sectiuni precum business skills, nutritie&wellness, How to…(workshops), Warpaint (totul despre make-up), Nails&trends, High-tech, Live stages, au acoperit, practic, toate nevoile de informare, cunoastere, interactiune, aliniere la “international” ale tuturor celor prezenti. 

 

Cum scopul vizitei mele s-a concentrat in special pe cosmetice spa, am retinut o continuare a castigului de teren a brandurilor care mizeaza pe natural si organic, si, o evolutie foarte pozitiva in planul imaginii de marketing, una mult mai rafinata si adusa in actualitate. Un mix deosebit de atragator asadar, de intoarcere la natura si de modernitate. Tratamentele cu oxigen se mentin in trend - pentru fata, corp dar si pentru albirea dintilor. Ultimul testat - fantastic, in doar 20 de min. Si sectiunile ethnic mi-au creat o buna impresie - Thailanda, Turcia, Bulgaria, Italia au fost reprezentate. 

 

Maria Rendes. Spa Consultant

Telefon: +40 727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta