Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Ritual Hammam

Translate 
  Etichete: sanatate , tratamente , tratament , masaj , spa , serviciu , marketing , baie , business , SPA , cu , maria , c

08 ian 2013

Ritual Hammam Un calduros “La Multi Ani!”, sanatate si prosperitate in anul care tocmai a inceput, doresc tuturor cititorilor acestei rubrici.

 

Ii felicit pe aceia operatori de spa care au ales sa-si pregateasca din timp o brosura pentru Craciun si Anul Nou, poate in cadrul unei campanii marketing bine gindite, si care au reamintit consumatorilor de spa cum o calduroasa primire si un serviciu prietenos, plus un menu de tratamente dar si cuisine (de ce nu spa?) adaptat, pot fi cadrul ideal pentru frumoasele celebrari. Cei care au facut-o asadar, sunt sigura ca au cules roadele, si in scurt timp vor incepe sa pregatesca noi campanii pentru alte evenimente viitoare. Unul dintre secretele acestui business este sa nu uitati de spa, presupunand ca clientii vor veni oricum sa va calce pragul. Amintiti-le de spa, implicati-va in viata urbei, pastrati o legatura apropiata cu cei carora le datorati businessul si aratati-le ca-i apreciati, si cum altfel, decat raspunzand dorintelor si nevoilor lor.  

 

Aveti nevoie de inspiratie pentru un menu de iarna? Lasati imaginatia sa zboare:

 

Declaratie de dragoste 

 

Un Ritual Hammam. Este un tratament grozav, pe care sa-l incerci cu partenerul, sau cu un grup de prieteni. Este distractiv, cu multi vapori, si probabil, ceva ce nu ati mai incercat niciodata impreuna. Dezbracati, sau aproape, pasiti in camera incalzita, cu tavanul de o mie si una de nopti, si inveliti-va ajutandu-va unul pe altul in Rasul, argila naturala aromatizata cu uleiuri esentiale. O experienta intensa, purificatoare.

 

Si apoi, va veti simti infinit de calmi, cu toti muschii relaxati si destinsi, iar pielea capata aspect de matase.

 

Puteti continua ritualul cu un masaj lung sau cu o baie inmiresmata si veti fi iubiti pentru saptamani la rand.

 

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta