Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Top 10 Spa Trenduri pentru 2012

Translate 

02 oct 2012

SpaFinder Wellness a anuntat Top 10 Spa Trenduri in 2012. In acest articol, despre primele 5, si o sa revin cu urmatoarele.

 

  1. VinHealthy feet treatments. Tratamentele spa pentru cea mai utilizata parte a corpului nostru- picioarele; de la clase de “foot-fitness”, la medi-spauri focusate 100% pe sanatatea piciorului, de la tratamentele pentru durerile cauzate de tocuri inalte, la practica reflexologiei, care a devenit mai degraba o simpla solutie de a scapa de durerile de picioare, decit o subita conversie la Medicina Traditionala Chineza, toate sunt solutii spa in virful piramidei “trendy”. Foot spas, tratamente de pedicura specializate, chiar masajul picioarelor la patru miini si tot mai multe linii cosmetice isi completeaza oferta cu produse dedicate sanatatii si frumusetii picioarelor consumatorilor de spa.

 

  1. Cold and Ice are Hot. Traditional, spaurile sunt despre saune, camere de vapori, masaj cu pietre calde, si alte experiente relaxante, dar in zilele acestea, spaurile adopta tot mai mult si designul experientelor de gheata, intr-o intercalare de contrast cald/rece. Totusi, “rece” are o istorie spa lunga, insa nu atit de evidentiata ca si “cald”. Azi insa, spaul “rece” isi pun o noua imagine si gaseste noi cai: masaj cu pietre reci, “ice” masti pentru fata, fantani de gheata, camere de gheata, ninsoare artificiala, dusuri de gheata si radicala crioterapie. Chiar sauna in varianta mai “racoroasa”, cu infrarosu, ce permite o absorbtie mai rapida si mai profunda a caldurii emise, fara sa fie necesara o indirecta incalzire a aerului sau vaporilor, cistiga teren.

 

  1. Wellness and beauty coaching. Chiar “eye- brow coaching”. Se apreciaza ca spaurile sunt intr-o pozitie mai buna decit stabilimentele medicale, in a oferi solutii de preventie si sanatate optima. Acest trend se dovedeste a fi unul foarte serios si un potential imens pentru industrie. Spaurile destinatie au preluat conducerea si ofera “guided journey packages” si “back- home wellness  consultations” via e-mail sau skype, pentru a tine consumatorii conectati la spa si la un regim de viata sanatos si dupa intoarcerea acasa.

 

  1. Online wellness gaming. Jocuri precum Sallie Spa, Sara’s Super Spa sau Spa Mania sunt deja populare printre milioanele de oameni de-a lungul globului, pasionati de jocurile pe calculator. Clarins, tocmai ce a luat jocul la un alt nivel, cu al sau Spa Life pe Facebook, unde clientii a caror numar creste exponential, in cautare de tratamente, cistiga puncte. Celebrul guru mind-body Deepak Chopra a creat Leela- pentru meditatie, ce foloseste 43 de exercitii interactive, focusind pe cele sapte centre de energie, pentru a ajuta utilizatorii sa se elibereze de stres.

  

  1. Pairing fine dining and spa-ing. Pentru multa vreme oferta hotelurilor si resorturilor in gastronomie si spa de calitate a fost separata in termeni de marketing. Dar, timpurile se schimba, si acestea se vind astazi, la pachet. Tot mai multe spauri flutura in tandem, faimosi chefs si gurus wellness in gastro-wellness oferte pentru o saptamina sau culi-spa weekends. Spa/wine/food- perfectul mix de experiente senzoriale.

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 

 

Sursa: SpaFinder WellnessDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta