Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

WelDest – despre dezvoltarea destinatiilor turistice de sanatate si well - being

Translate 
  Etichete: sanatate , cu , romania , c

28 oct 2014

WelDest - despre dezvoltarea destinatiilor turistice de sanatate si well-beingTurismul de sanatate si well-being este una din ramurile turismului cu o crestere foarte rapida, existand voci care afirma ca prezinta toate semnele pentru a deveni un megatrend. Avand in vedere schimbarile survenite in preferintele consumatorilor, deciziile legislative care aduc un impact negativ asupra sanatatii oamenilor si o continua preocupare pentru subiectul sustenabilitatii, nu incape indoiala ca turismul de sanatate si well-being reprezinta o oportunitate enorma pentru dezvoltarea strategica a destinatiilor turistice.

 

WelDest este un proiect finantat de Uniunea Europeana, axat pe dezvoltarea destinatiilor de sanatate si well-being. Proiectul a fost facut cunoscut in Romania de catre Donna Dvorak, reprezentat al Institutului de Management al Ospitalitatii din Praga, care a prezentat proiectul catre reprezentati ai turismului hotelier si catre specialisti din zona spa si wellness din tara, in cadrul Forumului pentru Turism Balnear, ce a avut loc la baile Felix.

WelDest - despre dezvoltarea destinatiilor turistice de sanatate si well-being

Proiectul WelDest a implementat un cadru de dezvoltare ce poate fi utilizat de catre companiile ce lucreaza in managementul si dezvoltarea destinatiilor turisice. Aceasta platforma ajuta la identificare nevoilor, resurselor, competentelor personalului si a particularitatilor turismului de sanatate apreciate atat de turisti cat si de catre rezidentii unei anumite destinatii.

 

Locatia ta are potential sa devina o destinatie de sanatate si well-being? Ce suport ar trebui sa primeasca pentru a atrage si pentru a indeplini asteptarile consumatorilor? Ce asteptari au consumatorii? Cum pot fi pregatiti personalul si managementul pentru a indeplini aceste asteptari? Si ce rol joaca rezidentii in aceasta ecuatie? Toate aceste subiecte, si multe altele, au fost ridicate de catre membrii echipei WelDest, proiect ce include institute de educatie si parteneri din 5 tari europene, ca conlucreaza de 2 ani. Ne vom stradui sa raspundem la cateva din aceste intebari pe parcursul unor viitoare articole si vom pune accent pe importanta sectorului public si privat  in dezvviltarea unei destinatii concurentiale.

 

Da-ne un “like” pe pagina noastra de Facebook sau urmareste-ne pe www.weldest.blogspot.com pentru a avea acces la rezultatele integrale ale cercetarii noastre si pentru a fi la curent cu ultimele noutati din domeniul turismului de sanatate si well-being din Europa. 

 

Donna Dvorak, M.A. 
 

WelDest                              Lifelong LearningDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta