Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Wellness si relaxare in mai putin de 3 metri patrati

Translate 
  Etichete: produs , mare , beauty , design , personal , piscine , sauna , c

02 dec 2014

Wellness LaghettoPiscine Laghetto East, producator roman parte din grupul italian Wellness Laghetto, activ pe cinci continente, a participat in perioada 18-21 noiembrie 2014 la evenimentul Piscine Global, care a avut loc in Lyon, Franta. Compania, lider in domeniul consultantei, proiectarii si realizarii structurilor pentru wellness (piscine, spa, terme, centre de relaxare si beauty farm), a lansat in premiera, in cadrul Piscine Global, produsele de serie din gama Eterea (saune umede si uscate).

 

Evenimentul Piscine Global aduce laolalta producatori, distribuitori/retaileri, arhitecti, proiectanti, dar si autoritati publice si private din domeniile SPA & Wellness/fitness/piscine. La fiecare editie participa peste 600 de expozanti din 35 de tari, iar acestia reprezinta nu mai putin de 1167 de branduri. Aceste statistici claseaza Piscine Global in topul celor mai importante targuri de profil la nivel mondial.

 

In ceea ce priveste produsele din gama Eterea, inaugurate cu ocazia Piscine Global, acestea respecta cu strictete regulile sofisticate ale designului italian. Imbinand cele mai moderne tehnologii cu relaxarea si confortul, produsele Eterea sunt potrivite atat pentru uz profesional (in hoteluri si centre SPA), cat si pentru uz personal (in locuintele cu SPA privat, de exemplu).

 

Wellness Laghetto

Eterea Sauna reprezinta un produs construit cu indemanare artizanala din lemn de cea mai inalta calitate, care provine exclusiv din surse verificate. Designul curat si inovator, efectul de deschidere creat de usa panoramica din sticla, respectiv microclimatul complet ajustabil creeaza un tot unitar care va impresiona orice pasionat al domeniului wellness.

 

Eterea Spa este caracterizata de eleganta, migala, precum si de un design curat si inovator. Este prevazuta cu o usa mare din sticla, care permite patrunderea luminii naturale. Contrastul dintre dusurile tropicale si nebulizarea rece creeaza experiente unice pentru orice consumator de SPA.

 

Prin gama Eterea, Wellness Lagetto si-a respectat inca o data promisiunea de a aduce relaxarea si confortul la un nivel mai inalt. Pentru a afla mai multe informatii despre produse, va rugam sa accesati materialul de prezentare pe care il puteti descarca de aici 

 

Wellness Laghetto

 

Wellness Laghetto

 

Wellness Laghetto

 

Wellness LaghettoDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta