Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Camerele de tratament - Design

Translate 

22 oct 2013

Camera de cuplu - Design SpaDesignul camerelor de tratament a evoluat inspre spa suites si multifunctionalitate. Aceasta din urma inseamna ca daca spaul ofera in general tratamente de: masaj, alte tratamente corporale (in general scruburi si impachetari), tratamente faciale, tratamente pentru maini si picioare, atunci, cand se calculeaza profitul, iese mai mult daca intr-o camera se pot realiza toate aceste tratamente, decat in cazul in care se construiesc camere destinate unui tratament anume. Spa suite inseamna ca o camera e mai mult decat un spatiu ingust cu un pat de tratament, si anume, oaspetele gaseste mai mult confort, nu este tinut in picioare langa pat, timpul in care i se prezinta informatii in legatura cu procedura sau i se fac eventuale recomandari dupa tratament; are un spatiu unde sa-si poata depozita lucrurile personale, de pilda ochelarii, bijuterii etc, daca e cazul. Sunt camere cu dus individual in general, si acesta poate fi folosit ca parte a procedurii de tratament, sau la nevoie, inainte sau dupa tratament. 

 

Camerele de cuplu raman un trend. In functie de inspiratie si de nivelul de lux dorit, suite-urile pentru cupluri devin locuri foarte apreciate pentru petrecerea de timp de calitate. Pe langa paturile de masaj acestea pot avea in interior: dusuri cu vapori, cazi de hidromasaj pentru doi, sau alte modele de cazi de baie, pat multifunctional pentru tratamente wet cum ar fi: hammam, impachetari la cald, dry or wet flotation, terasa exterioara, sauna individuala, chiar toalete si spatii de grooming sau locuri de servire a mesei. Asa incat, oaspetii pot trai mai multe experiente spa, pe parcursul unei zile intregi daca doresc, fara sa fie nevoiti sa schimbe camere de tratament. 

 

Spa suite-urile ofera tot confortul si pentru executant: au chiuvete, spatii de depozitare pentru materialele si produsele folosite in tratamente, asa incat, la vedere, aceste camere sa poata sa ofere o amenajare placuta ochiului. Aparatura pe cat posibil trebuie mascata, si ceea ce se vede sunt elemente naturale, care sa induca relaxarea.

 

 

Maria Rendes. Spa Consultant

Telefon: +40 727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta