Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Lavoare din piatra naturala: cinci idei

Translate 
  Etichete: natural , cu , baie , natura , Contact , lumina , contact , c

02 apr 2015

Lavoar 1Lavoarele din piatra naturala pot schimba total aspectul unui spatiu din spa: pe langa rezistenta, aspectul natural, cu nuante pamantii, ofera o amprenta eleganta si distincta. Frumusetea pietrei naturale sta in faptul ca fiecare placa, fiecare obiect din acest tip de material va avea personalitatea sa. Venaturile vizibile ce formeaza pattern-uri fascinante sau urmele de minerale scot in evidenta frumusetea si delicatetea principiului natural.

 

Liniile masculine ale lavoarului din imagine sunt potrivite pentru spatii cu contraste cromatice pline de personalitate si vor fi puse in valoare in camere de baie cu multa lumina naturala.  

 

Lavoarul inalt, de aproape un metru inaltime, va fi piesa de rezistenta dintr-o camera de baie amenajata cu atentie la spatiu – forma sa alungita e potrivita pentru spatii cu accente minimaliste.

Lavoar inalt

 

Lavoarul negru, finisat cu procedee performante, invita la improvizatie si la contraste creative: lavoarul din imagine va fi scos in evidenta de spatii informale, curajoase iar aspectul sau statement va fi potentat de prezenta unor materiale precum metalul sau sticla.

Lavoar negru

 

Un lavoar cu exteriorul cioplit, cu aspect brut, va fi piesa perfecta pentru un spatiu dedicat relaxarii in care prezenta lemnului si a plantelor nu este neglijata. Prezenta lemnului de bambus, de exemplu, si a ghivecelor cu plante luxuriante (ambele in tendintele amenajarii camerelor de baie si de spa in 2015) vor intari ideea de natural si vor imblanzi aspectul brut al pietrei.

 

Lavoar cu exteriorul cioplit

 

O piesa vibranta, din marmura, potrivita pentru un spatiu de lux. Aspectul masiv al lavoarului din imagine contrasteaza cu finetea venaturilor si cu nuantele fine intre albastrul inchis si contextul alb-crem, iar rezultatul este o piesa puternica, fascinanta.

 

Lavoar pentru spatiu de lux

 

Daca vrei recomandari de la specialistii in piatra naturala de la PiatraOnline, intra in contact cu ei aiciDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta