Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spa design: piatra naturala

Translate 
  Etichete: cu , design , c

18 noi 2014

Atunci cand pregatiti un proiect de amenajare a unui spa, va recomandam sa va interesati si de variantele care implica folosirea pietrei naturale. Pe langa aspect, evident superior altor materiale, alegerea acestor materiale e o investitie buna – decorul dumneavoastra va fi mai trainic si va crea o atmosfera mai relaxata.

 

Marmura

 

Marmura este unul din cele mai luxoase materiale, cu o frumusete exuberanta, care imprima eleganta pura decorului caruia ii apartine. Pentru marmura, aveti si foarte multe variante interesante – Cappucino (o culoare relaxanta, a cafelei cu lapte), Nero Marquina (contrast impresionant creat de venaturile pietrei), Blue King (un albastru intens si regal) sau alte culori – crem, bej, fildes sau clasicul alb.

 

Marmura King Blue polisata

 

Travertin

 

Este un material versatil, de o eleganta subtila si, cel mai important, un material care “incalzeste” orice spatiu. Diferit de marmura, care e un material somptuos si foarte elegant, travertinul este un material mai abordabil, jucaus, care poate fi folosit si in cam orice tip de décor interior, fie contemporan, fie vintage.

 

Travertin classic cross cut

Travertin classic cross cut 2

 

Ardezie

 

Un alt material in topul pietrelor naturale preferate de arhitecti si constructori, care are marea calitate de a personaliza si de a da viata foarte usor conceptelor de design prin culorile sale extraordinare.

 

Ardezie

 

Nou aparuta, ardezia flexibila e un material revolutionar – creata dupa o tehnologie germana (o anumita combinatie de straturi) ardezia flexibila poate fi montata pe aproape orice: blaturi, mese sau coloane. Urmariti in clipul de mai jos cum monteaza placile de ardezie pe un scaun de spa:

 

 

 

Daca sunteti in mijlocul unui proiect de amenajare, va recomandam preturile de Black Friday ale Rock Star Construct – cu pana la 50% mai mici. Inscrieti-va aici pentru a afla primii detaliile ofertei de Black Frida la piatra naturala! Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta