Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Hotel Bellevue din Croatia relanseaza Clinica Spa reconditionata

Translate 
  Etichete: jacuzzi , sauna , terapii , baie , cu , c

03 sep 2014

Hotelul Bellevue se relanseaza ca o proprietate de cinci stele pe insula croata Losinj, in Cikat Bay, in lunile urmatoare, dupa o renovare in valoare de 50m € (US $ 67m, 40m £) renovare facuta de catre proprietarii Jadranka Group. 
 
Facilitatile de wellness ale proprietatii, numite SPA Clinic, includ mai multe "zone" diferite. Zona Spa Clinic - care se va deschide in curand - se va specializa in medicina anti-imbatranire si tratamente estetice de infrumusetare. Se asteapta ca mai multe terapii sa fie adaugate in viitor, cum ar fi tratamente cu laser, plus cosmetologie si consultatii dermatologice. 
 

Centrul spa va cuprinde programe si ritualuri concepute pentru cupluri, in plus fata de zona sa de spa, care include o sauna finlandeza, biosauna si o baie turceasca, baie de aburi, jacuzzi si o camera spa pentru cupluri, care dispune de piscina proprie si sauna. 

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=310890Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta