Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Mintel afirma ca increderea scazuta a consumatorului si imbatranirea populatiei incetineste industria ingrijirii corporale

Translate 
  Etichete: mare , Produse , produs , produse , SPA , cu , c

28 aug 2013

Un raport recent Mintel pe industria de ingrijire a corpului arata o crestere relativ modesta de 3 la suta pe an, datorita factorilor limitatori, inclusiv increderea scazuta a consumatorului si imbatranirea populatiei.
Cercetarea prezinta ca in timp ce increderea consumatorilor a crescut ca urmare a somajului in scadere, acesta inca nu a revenit la nivelurile de dinaintea crizei, consumatorii ramanand foarte atenti la cheltuieli.
Cu toate acestea, consumatorii s-au dovedit dispusi sa plateasca mai mult pentru produse care furnizeaza beneficii practice cum sunt produsele medicamentoase.

Cercetarea Mintel indica de asemenea folosirea de strategii a consumatorilor cum ar fi utilizarea de cupoane si achizitionarea de mari cantitati in cautarea de stimuli promotionali.
Barbatii care cumpara aceste produse au fost mai degraba dezorientati de numarul mare de produse, cu 52% dintre acestia prezentand interes pentru o aplicatie menita sa ii ajute sa aleaga produsele personalizate la nevoia acestora, comparativ cu 33% din totalul consumatorilor.

Raportul arata, de asemenea, ca in ciuda cererii pentru produse botanice,interesul in produsele organice nu trebuie sa fie supradimensionat, doar 25% din consumatori prezinta interes in produsele ecologice atunci cand achizitioneaza produse de ingrijire corporala.

Sursa:http://www.cosmeticsdesign.com/Market-Trends/Mintel-say-low-consumer-confidence-and-aging-population-putting-brakes-on-bodycare-industry Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta