Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Noul resort de lux Velaa Private Island se deschide in Maldive

Translate 
  Etichete: relaxare , baie , sauna , Produse , produs , salon , produse , SPA , cu , c

02 sep 2013

Veela Private Island, un nou complex de lux din Maldive, se va deschide in trimestrul al patrulea din 2013 cu un My Blend Spa by Clarins. 

 

Facilitatile Spa includ sase apartamente spa amplasate pe marginea lagunei insulei, cu doua apartamente destinate cuplurilor. Avand parteneriat cu My Blend Spa by Clarins, vor fi oferite produse exclusive si tratamente. Acesta este al patrule My Blend Spa by Clarins care se deschide, celelalte fiind amplasate in Paris, Cannes si Toronto.     

 

Centrul spa va avea de asemenea si o zona de experienta care include o baie de aburi, sauna si prima camera cu zapada din Maldive. Exista si o zona de relaxare cu vedere la mare, un salon de coafura, bar si lounge. In plus, 10 vile de pe insula cuprind apartamente private cu oferte de meniuri spa complete.     

 

Pentru a acompania spa-ul, statiunea are un pavilion de yoga oferind sesiuni cu un maestru de yoga si programe de dezvoltare personala.  

 

Statiunea a incheiat si un parteneriat cu chef Adeline Grattard de la Paris, care va supraveghea mancarea si bauturile.    

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail1.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=306367Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta