Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

10 Spa - uri frumoase din intreaga lume

Translate 

30 mar 2015

ASIA

 

The Banjaran Hotsprings Retreat

 

In fiecare zi, 3 milioane de picaturi de apa de izvor se ridica la suprafata, apa curge in josul dealurilor de calcar inainte de a fi canalizata pentru cele 4 piscine in aer liber tip jacuzzi.

 

Huvafen Fushi

 

In Maldive, pardoselile de sticla din camerele de tratament balnear permit oaspetilor sa se bucure de apa cristalina din regiune si de viata marina activa in timp ce stau culcati cu fata in jos pe masa de masaj.

 

Dhara Dhevi Chiang Mai

 

Meniul spa este diversificat si cuprinde un pachet Muay Thai in care oaspetii pot petrece 60 de minute invatand tehnici de lupta pentru consolidarea si flexibilitatea muschilor, urmat de 60 de minute de masaj Thai pentru 4 200 bath ( 175 $).

 

St Regis Lhasa

 

Influenta tibetana se reflecta in proiectarea gradinii pentru meditatie si in Iridium Spa, care ofera tratamente traditionale tibetane, cum ar fi tratamente faciale cu zapada din Himalaya, un masaj cu unt si nucsoara si masaj cu pietre fierbinti.

 

Europa

 

Blue Lagoon 

 

Specialitatile spa includ o masca de namol cu bioxid de siliciu alb pentru curatare profunda, sa inmoaie fiecare particica a pielii, saune sculptate in roci magmatice precum si exfolieri geotermale cu sare.

 

Toate tratamentele de masaj spa au loc in apa, oaspetii se relaxeaza pe mese de masaj scufundate sau covorase plutitoare.

 

Lumea Araba

 

Royal Mansour Marrakech

 

Sursa: http://www.straitstimes.com/lifestyle/travel/story/ten-beautiful-spas-around-the-world-20150222Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta