Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

10 escapade tentante spa pentru tatici

Translate 
  Etichete: masaj , tratament , facial , peeling , munte , baie , tratament facial , cu , c

16 iun 2014

Cunoscut pentru cabanele private de sindrila si cedrut, Calistoga Ranch, resort de eco-lux din Napa ofera o baie Ale Immersion in Auberge Spa. premiat pentru aspectul sau interior si exterior. Baieti pot sa se imbaieze in hamei, un remediu folosit pentru a calma tensiunea musculara, in timp ce se rasfata cu bere si gustări pe nuci de artizanat. 
 
 Auberge Spa la Hotel Jerome in Aspen ofera un tratament facial pentru barbati inspirat de frizeriile tradtționale. Ganditi-va: prosoape aburite, smasaj al scalpului, umerilor, gatului. Utilizand mineralele din munte si plantele indigene de la Muntii Stancosi, oamenii sunt curatati si lustruiti ca nimeni altii.
 
 Pentru un adevarat festin, navigati spre Italia si scufundati-va in imprejurimile din Abano Grand Hotel de langa Veneția. Convinge-l sa incerce tratament anti-imbatranire cu namol-fango sau sugereaza-i un peeling si un tratament regenerator pentru a obtine reinnoirea optima a celulelor pielii printr-un masaj nutritiv cu multivitamine. 
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta