Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

100 de tari se pregatesc sa sarbatoreasca Global Wellness Day

Translate 
  Etichete: sport , terapii , familie , detoxifiere , detox , romania

03 mai 2017

In sambata din 10 iunie 2017 se va marca cea de-a sasea sarbatoare anuala a Zilei Mondiale a Sanatatii (GWD) si al treilea an in care sarbatoarea are loc in intreaga lume.
 
Cu gandul ca "O zi iti poate schimba viata intreaga", fondatorul turc si supravietuitorul cancerului, BELGIN AKSOY BERKIN, a inspirat o retea internationala de peste 85 de ambasadori globali de zi, trei consultanti si 21 de sprijinitori cheie in peste 4000 de locatii din 100 de tari in acest an. Ideea lui Aksoy Berkin a fost de la bun inceput ca wellness-ul nu este un lux, ci dreptul fiecarui individ. Ea munceste din greu pentru a se asigura ca evenimentele GWD nu vor fi niciodata comerciale, pastrandu-le gratis si deschise publicului.
 
Formula simpla dar eficienta a GWD "Spun DA Wellness-ului!" a devenit sinonima cu ziua, iar manifestul GWD de 7 pasi este simplu si clar:
1. Plimba-te o ora
 
2. Bea mai multa apa
 
3. Nu folosi sticle de plastic
 
4. Mananca sanatos
 
5. Fa o fapta buna
 
6. Ia o cina in familie cu cei dragi
 
7. Culca-te la ora 22:00.
 
In plus, s-a pus accent in acest an inspre incurajarea bunavointei, recunostintei, atentiei si fericirii! In acest scop, locatiile ii vor incuraja pe participanti sa incerce o detoxifiere tehnologica in acea zi, lasand deoparte cel putin 2 ore electronicele.
 
Activitatiile de wellness complementare, cum ar fi zumba, yoga, pilates, dans, balet, drumetii, ateliere de nutritie, alimentatie sanatoasa si fericire, terapii cum ar fi respiratia, rasul, arta, mindfullness-ul si clasele de beauty, vor fi organizate pe tot globul pentru a ajuta milioane de oameni sa realizeze diferenta pe care o zi o poate face pentru a inspira o schimbare sanatoasa in lume.
 
Daniel Horhogea, o personalitate respectata in comunitatea romaneasca de sport si wellness si o persoana bine-cunoscuta pentru activitatile sale de caritate, va conduce un maraton care incepe in Romania cu 10 zile inainte de data sarbatorii actuale a GWD, 10 iunie. El va trece prin Bulgaria si, in cele din urma, va ajunge la evenimentul de sarbatori din Instanbul, pe 10 iunie.
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta