Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

20 de centre wellness cu care sa va incepeti anul

Translate 

03 feb 2014

1. Resortul Spa Terme de Saturni (Italia)

 

Acest Spa din Toscana are unul din cele mai exotice tratamente faciale ce foloseste diamante, aur si gheata din Antartica ca si ingrediente. De asemenea in oferta se gasesc si Terapia Craniosacrala, Dusuri Nazale Micronizate si Fiziokinetoterapie.

2. Sase Simturi Zighy Bay (Oman)

 

Localizat in peninsula Musandam, avand peisaj montan pe o latura si marea pe cealalta, are o pozitionare perfecta. Tratamente de detoxifiere de 3,5 sau 7 zile, fitness, destresare si programe de aventuri sunt disponibile avand posibilitatea personalizarii complete.
 

3. Pur si simplu tamaduire (Simply Healing - Marea Britanie)

 

Aceasta locatie este specializata in personalizarea sucurilor detoxifiante ce se afla in Casa Aliblaster, un conac Georgian din secolul 19, la doar doua ore de Londra.
 

4. Clinica de Wellness Sha (Spania)

 

Singurul Spa macrobiotic din lume, acest templu construit cu un minimalism pur aduce stilul Oriental si Filozofia pe Costa Blanca, Spania.
 

5. Ananda(India)

 

Aflat la inaltime de Gange la poalele muntilor Himalaya, acest refugiu este recunoscut pentru programele de tamaduire Ayurvedica, yoga si meditatie, cursuri de filozofie, pachete de wellness si spa.
 

Sursa: http://edition.cnn.com/2014/01/03/travel/20-world-relaxing-retreats/index.html?eref Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta