Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

26 dintre cele mai luxoase centre spa din lume

Translate 

26 oct 2015

Am trecut in revista unele dintre cele mai bune centre spa din intreaga lume, din Elvetia pana in Barbados.
 
 
Multe dintre tratamentele la aceste centre spa includ metode antice si vizeaza imbunatatirea mentala si fizica a oaspetilor.
 
 
Ascuns printre frumusetea de la Rancho Sante Fe, California, Rancho Valencia este un complex de lux in California de Sud. Centrul spa are scopul de a "calma spiritul, intineri corpul si imbogati mintea" prin yoga, pilates, sucuri organice, si tratamente care folosesc fructele direct din gradina proprie.
 
 

Votat Nr. 1 ca si spa destinatie de calatorie si relaxare, Rancho La Puerta se afla intr-o vale de la baza Muntelui Kuchumaa, in oraselul Tecate, Mexic. Ferma are tratamente spa care variaza de la masaje la tratamente faciale, impachetari, precum si o multime de alte activitati pentru a mentine oaspetii ocupati, cum ar fi excursii, cursuri de gatit, si cursuri de fitness.

 

Sursa: http://www.businessinsider.com/luxurious-spas-around-the-world-2015-8 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta