Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

4 Resorturi de pe Coasta de Vest care ofera tratamente: De la ferma la masa de masaj

Translate 
  Etichete: tratament , apa , tratamente , facial , tratament facial , cu , c

08 sep 2014

In timp ce majoritatea oamenilor merg la Maui pentru surf si soare, apa sarata si razele soarelui lasa senzatia de piele uscata si deteriorata. Asadar Centrul Spa de la Ritz-Carlton Kapalua a dezvoltat un nou tratament facial cu extract din frunze de limeta kafir, culese direct din gradina proprie a bucatarului resortului.

 

In noul centrul Willow Stream Spa, Fairmont Kea Lani invita oaspetii sa isi sporeasca propria stare de bine din aceasta vara, cu noile experiente spa direct din gradina. Oaspetii pot rezerva acum tratamente in Cabana Garden Spa care includ plante cultivate in gradina proprie a bucatarului complexului.  

 

Intreaga ambianta rustic-luxoasa de la Farmhouse Inn in Russian River Valley din California de Nord este inspirata de cultura si productia fermei si acum se va extinde la noul concept spa "de la ferma la masa" (masa de masaj). 

 

Ritz-Carlton din Los Angeles dezvoltat meniul Garden-a-Glamorous spa anul trecut si include recompense agricole din California pentru a cuprinde o serie de tratamente unice, de sezon, care pot fi savurate doar la centrul spa propriu.

 

Sursa: http://www.justluxe.com/travel/spa/feature-1956261.phpDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta