Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

5 modalitati de a lua o pauza Spa

Translate 
  Etichete: relaxare , wellness , piscine , piscina , destinatie spa , Spa , spa , SPA , cu , ( , c

10 feb 2014

In aer liber

Pozitionat in zona Tolkiana a insulei de Sud din Noua Zeelanda, Queenstown este capitala stilata  a aventurii. Este locatia ideala pentru nou construitul refugiu wellness Aro Ha.
 

In stil de moda veche

Baden-Baden, in zona sudica a Germaniei, este unul din cele mai clasice orase Spa din Europa - Romanii au descoperit apele termale reconfortante acum mai bine de 2000 de ani si mai tarziu in secolul al 19-lea a devenit cea mai la moda capitala de vara. In aceasta primavara, unul din cele mai marete hoteluri, Brenner's Park v-a dezvalui noua destinatie spa - Vila Stephanie.
 

In zapada

Asia intalneste Alpii la Chedi, care s-a deschis luna trecuta in resortul elvetian Andermatt. Hotelul are 10 apartamente de tratament, piscine hidrotermale si o uimitore piscina interioara de 35 de metrii.

 

Pentru tamaduire Himalayana

Noua proprietate Vana Malsi contempla imprejurimile poalelor muntilor Himalaya din partea Indiana. Acest refugiu inconjurat de orhidee si mango, ofera programe de binefacere Ayurvedica care sa ajute corpul sa isi restabileasca echilibrul natural.

 

In totalitate tropical

Wolke 7 Norul 9 este doar unul dintre tratamentele oferite de Velaa Resort din Maldive. Cu pastai de relaxare tip cocon si prima "camera de zapada"  acest resort stabileste noi standarde pentru Maldive. Camerele duble in acest resort pleaca de la 1500$ Americani ( 1000 lire sterline). Pretul include doar camera.
 
 

Sursa: http://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/5-ways-to-take-a-spa-break-9050173.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta