Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

6 semne care denota un Hotel Spa de calitate

Translate 

30 iul 2014

Este surprinzator cat de multe hoteluri sunt dezamagite de centrul lor spa. Si in timp ce nu vom da nume, vom dezvalui 6 semne existentiale pentru un spa foarte bun.

 

1. Saune si camere cu aburi separate pentru barbati si pentru femei

 

 Hotelurile de lux din Orientul Mijlociu sunt in mod inevitabil cele mai bune la furnizarea de servicii single-sex, inclusiv hammam-uri imense cum ar fi cel de la Anantara Eastern Mangroves in Abu Dhabi sau Talise Spa la Al Madinat in Dubai.

 

2. Nu vestiare comune

 

Un spa pe care il recomandam pentru intimitate este Mandarin Oriental Paris, unde toate camerele de masaj sunt apartamente complet echipate.

 

3. O camera de relaxare confortabila 

 

Pana in prezent, cel mai bun pentru confort este Four Seasons George V din Paris, mai ales dupa un tratament atunci cand oaspetii primesc o perna incalzita pentru gat si umeri. 

 

4. Un bar spa bine aprovizionat 

 

5. Ulei de eucalipt in camera de aburi  

 

6. Personalul primitor si autentic

 

Sursa: http://www.hotelchatter.com/story/2014/7/11/12338/9385/hotels/6_Signs_of_a_Very_%28Very%2C_Very%29_Good_Hotel_SpaDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta