Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

8 cele mai romantice spa - uri din Europa

Translate 
  Etichete: baie , tratamente , relaxare , tratament , uleiuri , cu , c

02 iun 2014

- Aquapetra Resort & Spa, Tuscany - imbina farmecul rustic cu facilitati moderne, cuprinzand unul dintre cele mai sexy spa pentru adulti. Oaspetii pot beneficia de tratamente semnatura si apoi relaxare in diversele facilitati: camere de tratament, un lounge, jacuzzi, o baie de aburi, o sauna, dusuri terapeutice.

 

- Firenze Number Nine Hotel & Spa, Florence - un centru spa minunat, dar special il face faptul ca este unul dintre cele mai rare spa-uri in hotelurile din Florenta.

 

- Bauer Palladio Hotel & Spa, Venice - repartizat pe 2 etaje, cu o zona spatioasa de lounge, camere de tratament de lux, specializat in bai semnatura ce includ tehnici vechi cu uleiuri si muzica pentru relaxarea corpului si calmarea pielii.

 

- La Maison Favart, Paris 

 

- Hotel 1898, Barcelona 

 

- Sheraton Madrid Mirasierra Hotel & Spa


- Trilussa Palace Congress & Spa, Rome


- A Point Porto Ercole Resort & Spa, Tuscany

 

Sursa: http://www.huffingtonpost.com/oyster/8-super-romantic-spas-in_b_5353946.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta