Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

ATC anunta o crestere a cererii pentru vacantele Spa si Wellness

Translate 
  Etichete: fitness , personal , tratamente , pilates , mare , Pilates , turism , SPA

19 aug 2013

Cererea pentru vacantelele spa si wellness este in crestere, conform consultantilor de turism afiliati la ATC (Affluent Traveler Collection), care au participat la un sondaj pe aceasta tema. Majoritatea respondentilor au afirmat ca cererea este mai mare pentru acest tip de calatorii decat in aceeasi perioada a anului precedent.
 
Printre facilitatile preferate de clientii lor se numara alegeri de meniuri sanatoase, tratamente spa, centre fitness si cursuri de yoga sau pilates in interiorul complexului in care acestia s-au cazat. Optionale precum cursuri de nutritie, antrenor personal si activitati desfasurate in aer liber au o cerere mai mica in randul clientilor.
 
Printre cele mai populare destinatii pentru vacante spa si wellness sunt Statele Unite si insulele Caraibe. Durata medie a unui sejur intr-un complex spa si wellness este de 4 pana la 7 nopti.
 

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta