Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Academia Spa se deschide in Casablanca sub egida Elemis

Translate 
  Etichete: salon , Terapie , training , terapeuti , terapie , terapeut , cu , c

03 noi 2014

Un nou centru de pregatire pentru terapeuti spa din Casablanca, Maroc, denumit "The Spa Academy Powered by Elemis"(Academia Spa sustinuta de Elemis) primeste aplicanti dintre candidatii cu experienta in terapie spa.
 
Academia Spa va antrena si pregati studenti pentru implementarea protocoalelor, ritualurilor, tratamentelor si a filozofiei brandului Britanic de lux Elemis.
 
Elemis antreneaza in acest moment aproximativ 3000 de terapeuti spa o data la fiecare 3 luni, avand sediul in Londra si 22 de alte centre acreditate la nivel mondial. De asemenea, Elemis, ofera pachete de training modular si platforma de e-learning Elemis Training and Education Center, care asigura fiecarui terapeut, spa si salon solutii din ce in ce mai eficiente si flexibile pentru pregatirea in domeniu.
 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=312019  Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta